promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: jól, vagy nagyon pechesen indul a hétvégéd?
Borítókép:  4BP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha úgy érzed, kellene egy kis útmutatás a hétvégéhez, akkor segítenek a csillagok. 

Kos (március 21. - április 20.)

Kicsit vontatott lehet a napod, és ez elég hamar elveheti a kedved az egész hétvégétől. Fáradt vagy, kicsit kedvetlen, és nem akarsz belevágni semmi komolyabb dologba, mert úgy érzed, semmi sem sikerülhet. Nem hiányzik mindig az életedből a nyüzsgés. Pihend ki magad, és töltődj fel a családdal!

Bika (április 21. - május 20.)

A pároddal lehet, hogy összekaphattok kicsit, ám el kell gondolkodnod azon, hogy most valóban te lehetsz a hunyó a dologban. Kerüld a vitákat, és akkor egy remek nap elé nézhetsz. Inkább próbálj meg mindenkinek a kedvére tenni. Igaz, ez olykor nehéz, de ez tudja legjobban megőrizni a kellemes hangulatot.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Végre pontot tehetsz egy olyan kapcsolat végére, ami több kellemetlenséget jelentett már, mint boldogságot. Nem biztos, hogy ezt a személyt a szerelmi életedben kell keresned. Meglátod, hogy ez az ember tényleg nem kell az életedbe, és a környezeted is támogatni fogja a döntésedet. Koncentrálj azokra, akik igazán fontosak neked.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet valaki mélységesen a szívedbe fog taposni ezen a hétvégén, és megsért, ami miatt nagyon sokáig fogsz gyötrődni. Ilyenkor a legtöbb esetben nem jó csendben maradni. Ki kell állnod magadért minden esetben, mert ezzel csak a saját lelki világodat tépázod meg. Nehéz, de próbáld meg a legjobbat kihozni ezekből a helyzetekből.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sok gyengédséget, és törődést kaphatsz a hétvégén, ha engedsz neki. Most nagy szükséged van a párodra, és az ő közelségére. Egy szimpla beszélgetés is vele nagyon fel tud tölteni téged. Ha szingli vagy, akkor most kellene ismerkedned, mert igazán ragyogsz, és sok mindenkit le tudsz venni a lábáról. Végre kimozdulhatsz a karanténból, lehet egy remek utazás is áll előtted.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma nem nagyon tudsz kibontakozni, és ez betehet kicsit a hétvégédnek is. Ellenállásba, akadályokba ütközhetsz, amikor problémákat szeretnél megoldani. Ki kell állnod jobban önmagadért. Vigyázz, mert most sokan törékenynek hisznek, így ki akarják használni a segítőkészségedet. Ha nagyobb a baj, akkor kérd a családod vagy az igaz barátaid segítségét.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ez a hétvége az érzelmi megnyugvásról szólhat. Sikerül túllendülnöd olyan régebbi sérelmeken, amik már nagyon régóta nyomasztottak. Persze ehhez az is kell, hogy megerősödj lelkileg, amihez szükség van a család, vagy a barátaid közelségére is. Új ötletek juthatnak eszedbe, amiket ha nem jegyzetelsz le, akkor a semmibe veszhetnek.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Úgy néz ki elő kell venned az együttérzésedet a hétvégén, mert valamelyik közelálló személynek a támogatásodra lesz szüksége. Ez lehet az egyik szeretted, vagy akár a barátod is. Lehet erős emberként te ezt eltúlzottnak fogod érezni, de most mutasd ki, hogy tudsz gyengéd is lenni. Hidd el, rád van szükség!

Nyilas (november 23. - december 21.)

A beszélgetéseket helyezd az előtérbe a hétvégén. Ezzel a fajta kommunikációval rengeteg problémát meg tudsz oldani, sőt, egy olyan ember érdeklődését is felkeltheted, akit már régóta kinéztél magadnak. A családban is te lehetsz a villámhárító, ha valamilyen vita robban ki. Legyél készenlétben!

Bak (december 22. - január 20.)

Nem igazán viseled el most a hangulatingadozást a környezetedben, főleg, ha a párodról van szó. Ne feledd, hogy te is szoktál hasonló helyzetbe kerülni, így lehetnél kicsit megértőbb mindenkivel. Veszekedés helyett inkább próbáld megfejteni, mitől lengi körül őket a rossz hangulat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Tele vagy energiával, és kivételesen a fizikai munka is el tud lazítani. Persze emiatt nem szabad háttérbe szorítani az ötleteidet sem, mivel tudod jól, hogy azokban vagy a legerősebb. Figyelned kellene azért a hévégén, hogy ne terheld túl magad. Néha nem tudod meghúzni, hol vannak a határaid.

Halak (február 20. - március 20.)

Kicsit szeszélyes napod lesz. Lehet a figyelmetlenséged miatt okozhatsz valami felfordulást magad körül, így legyél mindig fél lábbal a földön, akármi is dobja fel a kedvedet. Ne fecsegj ki meggondolatlanul titkokat, bármennyire is megbízol valakiben, mert később kellemetlen helyzetbe kerülhetsz miattuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás