promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: kellemetlenségek várnak a csillagjegyedre?
Borítókép:  Indeed
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vagy gördülékenyen éled túl ezt a napot? Segítenek a csillagok!

Kos (március 21. - április 20.)

A Merkúr és a Mars valamilyen kellemetlen szituációt tartogat számodra. Készülj fel bármilyen feszült incidensre, de a megoldást már annál higgadtabb fejjel találd meg. Elég ingerlékeny vagy mostanában, és ez lehet annak is a jele, hogy nem pihented ki magad rendesen. Jobb lenne, ha ma előbb nyugovóra térnél, mint ahogy szoktál.

Bika (április 21. - május 20.)

Hibát keresel mostanság az emberekben, és előfordulhat, hogy egy igen súlyosat az egyik közeli barátodban fogod felfedezni. Jobb lenne, ha mérlegelnél, mivel nem ezen múlik a jó kapcsolatotok. Meg kell tanulnod nem beleütnöd az orrod mások dolgába. Inkább a saját boldogságoddal törődj, hidd el, ma nem fenyeget semmi.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Merkúr és a Mars a te csillagjegyedre is hatással van, ami nagyon feszülté tesz. Továbbra is oda kell figyelned, miképp bánsz az emberekkel, főleg a közeli ismeőrseiddel, mert megbánthatod őket. Óvatosnak kell lenned, mert a viselkedésed még bajba is sodorhat. A legrosszabb esetben balesetet is okozhatsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon ingadozó a hangulatod. Tudsz nagyon mély, és nagyon magas pontokon is lenni. Próbáld meg felfedezni, hogy mi, vagy ki okoz örömet a mai napban, és igyekezz azzal foglalatoskodni, vagy annak a személynek a társaságát keresni. A partnered ma csak jót akar neked, szóval ne teremtsd le semmiért.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Félre kell tenned az ellenségeskedést. Nehezebben bízol meg kicsit az emberekben mostanság, de rá kell jöjj egy idő után, hogy nincsen mitől tartanod. Engedd közel, aki igazán szeretsz. Közben el kell fogadnod, hogy nem mindig a te forgatókönyved szerint alakulnak a dolgok. Csinálj mindenképpen B-tervet is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Olyan dolog történhet a közeli környezetedben, ami nagy hatással lesz a te életedre is. Ez sajnos lehet rossz, de jó dolog is. Szurkolj az előbbinek. Közben persze arra is rá kell jönnöd, hogy bármi is lesz az, te mindig a saját sorsodnak a kovácsa vagy. Ne zárj semmit magadba, és beszélj nyíltabban a problémáidról.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Bosszúság vár rád, amit higgadt fejjel kell kezelned, különben még jobban el fogsz úszni vele. Nagyon jól tudod megoldani a kényes helyzeteket. Ha nagy slamasztikában vagy, akkor meg ne szégyellj segítséget kérni. A közeli barátaidra mindig számíthatsz. Gondolkozz el, ki tudná a legjobban abszolválni a dolgot.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha elég időt adsz magadnak, hogy minden pontot megvizsgálj a problémás szituációid körül, akkor jól fognak alakulni a dolgok. Megfontoltnak és türelmesnek kell lenned, bármilyen akadály is gördül eléd. Maradj rugalmas, és hallgasd meg mások tanácsait is. Ha befelé fogsz fordulsz, és játszod a mártírt, akkor az lehető legrosszabb taktika.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Türelmetlen vagy, és kifejezetten rosszul viseled, ha dirigálnak neked. Ha ennyire zavar, próbálj meg olyan feladatot végezni a munkahelyed és otthon is, amiben nincsen szükséged segítségre. Este a magányos feltöltődés lehet a legjobb számodra. Emiatt ne érezd rosszul magad, mindenkinek vannak ilyen napjai.

Bak (december 22. - január 20.)

Elég fegyelem és kitartás van benned jelenleg ahhoz, hogy bele tudj kezdeni a hosszú távú terveidbe. Ezt csak akkor lépd meg persze, ha pénzügyileg is biztonságban érzed magad. Ha el tudod kerülni, hogy elvessz az apró részletekben, akkor vágj bele. Viszont ha megteszed, akkor tényleg csak a végső célra szabad koncentrálnod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Előfordulhat, hogy ma olyan emberrel fog összehozni a sors, akit a hátad közepére se kívánnál. Próbáld meg túlélni vele a napot, de ne legyél vele otromba, mert az nagyon visszaüthet. Pár kihíváson túl kell ess, de utána egy nagyon jó este vár rád, amikor végre kikapcsolhatod az agyadat.

Halak (február 20. - március 20.)

Kicsit balszerencsésnek érzed magad, főleg pénzügyek terén, de ez hamarosan változni fog, és egy nagy lehetőség hullik az öledbe, ami stabilitást hozhat, ha te is ügyes vagy. A saját dolgaiddal foglalatoskodj, és ne adj senkinek okot arra, hogy felbosszantson.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás