promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: indul a hét, de vajon milyen kilátásokkal?
Borítókép:  Natural Factors
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem lenne jó már hétfőn behúzni a féket. Mutatjuk, mire kell figyelned a csillagok szerint!  

Kos (március 21. - április 20.)

A Vénusz és a Neptunusz miatt most kellően oda kell figyelned, át ne verjenek. Vigyázz a szép és kedves szavakkal, a hízelgéssel, mert könnyen rászedhetnek. Most a határozott arcodat kell elővenned, és már reggeltől kezdve ezt mutatni a környezeted felé is.

Bika (április 21. - május 20.)

A pénzügyi dolgok felforgathatják a családi életedet is. Nem szabad a szőnyeg alá söpörnöd ezeket a problémákat sem, és ha spórolásba kell fognod, akkor ne hallogasd ezt a végtelenségig. Ez nem a legjobb alkalom, hogy mást húzz ki a bajból, még akkor sem, ha közeli ismerősről van szó. A munkahelyeden ismétlődő problémák térhetnek vissza.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Vénusz miatt továbbra is viharosak kicsit az érzelmeid. Már te is kezded kellemetlenül érezni magad, mivel a környezeted is megérezhette, még ha nem is vallják be neked. Figyelj oda, mit, és hogyan mondasz, mivel megbánthatsz embereket magad körül. Ha nem tudsz pozitív dolgot kifejezni, akkor inkább ne mondj semmit.

Rák (június 22. - július 22.)

Felbukkanhat egy régi szerelmed, de nem érdemes vele foglalkozni, mivel csak magával hozná azokat a régi problémákat, amiket te magad mögött akartál hagyni. Nem szabad a múltban merengened, hanem előre kell tekintened a jövőbe. Próbáld meg az új énedet fejleszteni, és ne feledd, az ezüstérem sosem ragyog úgy, mint az arany.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Próbálsz eleget tenni a barátaid minden kérésének, de így lehet pont saját magadat hanyagolod el. Előfordulhat, hogy valamelyik közeli ismerősöd meg fogja szegni az ígéretét, ezzel kellemetlen helyzetbe hozva téged. Ne feledd, hogy mindenre van megoldás, és sosincs veszve semmi. Az akadályokon most a párod vagy a családod tud a legjobban átlendíteni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha van most munkahelyed, akkor készülj fel, hogy ellenséges hangulat fogadhat. Még akkor is ki akarják ezt rád vetíteni, ha home-officaban dolgozol jelenleg. Ne törődj semmivel, csak végezd el a feladatod, és hagyd, hogy a hozzád közelálló emberek később felvidítsanak. Hamarosan minden kisimul körülötted és élvezheted a sikert a munkádban, és a szerelemben is.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne adj teret jelenleg a futókalandoknak, mert nagyon csalódottan, és megbántva léphetsz ki belőlük. A tavasz nem jelenti azt, hogy fejest kell ugranod az első kapcsolatba, aki szembejön veled. Legyél kicsit válogatós. Ha van állandó párod, akkor tölts vele több időt, mert igazán fel tud most tölteni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok sértésed előbukkanhat a múltból, ami nagyon felzaklathatja a lelkivilágodat. Az már a te döntésed, hogy szembe akarsz-e nézni most velük, vagy ismét elásod őket. Ha a szőnyeg alá söpröd, és később előjönnek, az se lesz jó. Azonban készülj fel, hogy melankolikus hangulatod lesz, de a barátaid és a családod fel tudnak vidítani, csak keresd a társaságukat.  

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most olyan érzések merülhetnek fel benned, hogy valaki át akar verni. Pletykákat hallhatsz, amik felzaklatnak, de meg kell tanulnod kezelni őket. Tisztítsd ki a fejed, és mindig a saját véleményed legyen a legfontosabb, ne a másoké. Járj nyitott szemmel a következő napokban.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon szorgalmas ember hírében állsz, de rá kell jönnöd, hogy lesznek a héten olyan projektjeid, amik nem igazán akarnak haladni. Ezzel nincsen semmi baj, mert nem szárnyalhat mindig minden. Foglalkozz más dolgokkal is, főleg az egészségeddel. Dobd félre a stresszt, és kapcsold ki kicsit az agyadat esténként.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet nem állsz teljesen a helyzet magaslatán, és elronthatsz dolgokat, de a héten még lesz lehetőséged ezeket korrigálni. A lényeg, hogy ne adj teret a lustaságodnak. A szerelemben riválisod akadhat, szóval próbálj meg jobban figyelni a partneredre. Ha szingli vagy, akkor ez a hét nem alkalmas arra, hogy randizz, úgy se ez fog a fejedben járni.

Halak (február 20. - március 20.)

Jó ötleteid vannak, a kreatív oldalad virágzik, de ne akarj mindig mindent egyszerre megvalósítani. A türelmetlenséged csak le fog lombozni téged, és elmegy a kedved az egésztől. Próbálj meg kicsit jobban figyelni a munkádra és a környezetedre. Nagyon álmodozó hangulatban vagy, de fél lábbal a földön kell maradnod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás