promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: itt lenne az idő kiszabadulnod a négy fal közül
Borítókép:  Real Estate View
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vagy éppen az otthonodban tudnál igazán feltöltődni? Segítenek a csillagok, mi lenne az ideális a hétvégén.

Kos (március 21. – április 20.)

A Szaturnusz ma már elkezd hátrálni, ami azt jelenti, hogy hamarosan minden munkahelyi gondod meg fog szűnni, és egy új fejezet kezdődik az életedben. Azonban hétvégén abszolút nem szabad ezzel foglalkoznod. Dobd félre a stresszt, lepd meg magad a pihenéssel, és a friss, kipihent arccal térj vissza az emberek közé hétfőn.

Bika (április 21. – május 20.)

Rád is hatással lesz a hátráló Szaturnusz, mint sok más csillagjegyre. Tele vagy friss tervekkel és ötletekkel. Jár az agyad, és rengeteg bonyolultabb dolgot is meg tudsz oldani a hétvégén magad körül. Az ötleteidet azonban még csak dolgozd ki, a megvalósításba hétvége után vágj bele.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A Vénusz-Hold-Neptunusz fényszöge miatt olyan szerelembe keveredhetsz, ami nem lesz igazi. Ha tapasztalt vagy, akkor hamar felismerheted, hogy csak ámítás az egész, de ha ez még nincsen meg benned, akkor nagyot koppanhatsz. A pároddal lehet kicsit megkopott a kapcsolatotok, ideje lesz új energiákat belevinni. Emlékeztesd, hogy nem csak a te részedről várod el ezt.  

Rák (június 22. – július 22.)

Ha csendes hétvégére vágytál, akkor ehhez most minden adott. Az otthonod szépítgetése is ugyanúgy ki tud kapcsolni, mint a közös sütés-főzés a családdal. Mindegy mit terveztek, csak hasznosan töltsétek el az időt. Mindenki egy kicsit jobban megnyílhat, ha közösen és felszabadultan beszélgettek egy jót.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ha független vagy, és nem rég szakítottál, akkor lehet a korábbi társad szeretne hozzád visszatérni. Az csak rajtad múlik, hogy engedsz-e a dolognak. Egy friss szerelem, és új látásmód sokkal jobban fel tudna ébreszteni, mint valaha. Azonban el kell gondolkoznod: ha úgy érzed, anno az igazi volt melletted, akkor lehet adnod kellene neki egy esélyt. Ha párkapcsolatban vagy, akkor jelenleg minden boldog körülötted.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Most minden helyzetet fantasztikusan és éles ésszel tudsz átlátni. Dönthetsz a karriered jövőjéről, vagy arról is, hogy belevágj-e egy új kapcsolatba. Minden melletted áll, és a pozitív hozzáállásod segít is ebben. Nagyon kevés dolog van, amiben elbizonytalanodhatsz, az is főleg a pénzügyek, de ezekben kérd a barátaid segítségét.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A hétvégét lustálkodással szeretnéd tölteni, és nem is lenne baj, ha az ágyban maradnál. Itt lenne az idő, hogy végre rendesen kipihend magad, különben az egészséged fogja látni a kárát. A hangulatod jó lesz, és a pároddal is remekül ki tudtok jönni. A mozgást inkább tervezd vasárnapra.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Az otthonod jelentheti az igazi menedéket a világ elől. Hiába lazítottak a korlátozásokon, ne készülj most sehova, az emberek csak ki tudnak hozni a sodrodból. Foglald el magad, és csinálj meg pár olyan dolgot a környezetedben, ami már régóta várat magára. Utána jöhet a jól megérdemelt hétvégi pihenés a kedvenc filmeddel, könyveddel, vagy sorozatoddal.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Szükséged lenne egy kis lazításra, és lehet a hétvégén ki is kellene dugnod a fejed a csigaházadból. Nem kell nagy bulira gondolni, de ideje lenne már elszabadulnod a négy fal közül. Ha ezt nem teheted meg, akkor is hívd fel a barátaidat telefonon, mert ők tudnak most igazán felszabadítani.

Bak (december 22. – január 20.)

Új feladatok és kihívások várnak rád a jövő héten, amik derült égből villámcsapásként is érkezhetnek. Nem ártana erre felkészülnöd lelkileg. Tevezgess egy kicsit, hogy pénzügyileg, és minden tekintetben stabil lábakon tudj állni. Megfontolt döntéseket kell majd hoznod.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Alig várod már, hogy kiszabadulhass egy kicsit a hétvégén. Igazából el is lustultál a karantén alatt és ezt érzed magadon. A karriered volt az első, de jobb lenne az egészségedre is figyelned. Most lehet nem sorozatozással kellene töltened a hétvégét, hanem elmenni kirándulni, vagy futni.

Halak (február 20. – március 20.)

Nagyon lelkesen indul be a hétvégéd. Felmerülnek benned olyan célok, amikről már lehet le is tettél. A lényeg, hogy ne hagyd ezt ellaposodni, mert így már nagyon sok mindent sepertél a szőnyeg alá. Csak a saját képességeidre támaszkodj a hétvégén. Jelenleg nem szabad külső segítséget elfogadnod, bármibe is vágsz bele, különben csalódás érhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás