promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: jól, vagy rosszul indul a heted?
Borítókép:  Chip's Family
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új hét kezdődik, amit teljesen tisztalappal indíthatsz, ha odafigyelsz magadra.

Kos (március 21. - április 20.)

Rendkívül kiegyensúlyozott lehetsz a mai napon, ha sikerült rendbe tenned a pénzügyeidet. Az anyagi biztonság most nagyon fontos számodra. Ideje lenne innentől több időt fordítanod magadra, és a szeretteidre. Nem a pénz okozhatja innentől a legnagyobb boldogságot, hanem azok, akik közel állnak hozzád.

Bika (április 21. - május 20.)

Ne próbálj meg lazítani, különben könnyen a fejedre nőhetnek a gondok. Mindig legyenek a teendőid az elsők, és csak aztán foglalkozz a szórakozással. A karantén miatt elkényelmesedtél egy picikét, erre is oda kell figyelned.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem sok időd volt mostanság rendezni a dolgaidat, és el is kényelmesedtél a hosszú hétvége alatt. Várnak az új kihívások, és biztosan vannak olyan rendezetlen ügyeid is, amiket elnapoltál. Ma jó döntéseket tudsz hozni, ha pénzügyekről, vagy megtakarításokról van szó. Ezekben kiváló tanácsot tudsz adni a barátaidnak, vagy a családtagjaidnak is.

Rák (június 22. - július 22.)

Ideje lenne kicsit többet foglalkoznod az egészségeddel. A legapróbb jelekre is oda kell figyelned, mielőtt nagyobb baj lenne belőle. Most ha fogadalmat teszel, akkor be is fogod tudni tartani: elkezdhetsz egészségesebben étkezni, mozogni, vagy éppen letenni a cigit, vagy háttérbe szorítani az italt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma nagyon fontos szerepet játszik az, miképp kommunikálsz le valamit. Ha nagyon vehemens vagy, akkor olyan vitákba keveredhetsz, amiket jobb lenne elkerülni, mivel nem jöhetsz ki belőlük győztesen. Inkább engedj, és ne legyél túl rámenős. Nem mindig a te meglátásod a jó, ezt te is jól tudod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A környezetedben valakinek vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége. Figyel oda erre, mert jó partner lehetsz benne. Erősséged most az empátia és a türelem, de azért figyelj arra, hogy senki se használjon ki. Ne tedd meg soha más helyett azt, amit neki kellene.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ezen a napon hajlamos lehetsz kisebb-nagyobb hibákat véteni. Igazság szerint akkor lehetsz igazán szétszórt, ha nem aludtad ki magad rendesen. Azonban ne félj ettől, mert a környezeted elég elnéző most veled. Ne foglalkozz másokkal, csak magadra koncentrálj és arra, hogy minden remekül alakuljon körülötted.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A konfliktuskezelés nem tartozik az erősségeid közé, és ma fokozottan igaz ez, szóval igyekezz elkerülni őket. Mindenkinek az életében vannak túlélős napok, és a tiéd az. Tudd le minél hamarabb a kötelező dolgaidat, aztán vonulj el a világ elől. A magány jót fog tenni neked. Töltsd ezt az időt kikapcsolódással.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Téged hibáztathatnak olyan dogokért, amihez vajmi közöd van. Épp itt lesz az ideje, hogy a sarkadra állj. Néha a sarokba kell dobnod a visszahúzódó és kedveskedő természetedet, különben az emberek kihasználnak. Hidd el, mindenki magába fog nézni a környezetedben, és tudni fogják, hogy nem nekik van igazuk.

Bak (december 22. - január 20.)

Bármennyi dolgod is legyen, figyelj arra, hogy kellő időt tudj tölteni a szeretteiddel. Ők most nagyon is igényelhetik a társaságodat és a szeretetedet. Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb. Ez tud igazán feltölteni ma, és őket is.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha nagyobb projektbe akarsz belevágni, akkor semmiképpen ne bízd a kulcsfeladatokat másra. Vannak olyan idők, amikor csak magadban bízhatsz, és ez most olyan. Később kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot.

Halak (február 20. - március 20.)

Remélhetőleg nem akarsz teljesen kimerülni, pedig közel állsz hozzá, még ha nem is érzed magadon. Hirtelen fog elpattanni az a bizonyos húr, és nagyon magadba fogsz zuhanni. Lazíts kicsi a munkatempódon, és adj teret a pihenésnek. Most nyugodtan engedhetsz bármilyen kísértésnek is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás