Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: figyelj az előtted álló lehetőségekre!

Napi horoszkóp: figyelj az előtted álló lehetőségekre!

Élet

Napi horoszkóp: figyelj az előtted álló lehetőségekre!

Élet

Ezo Terézia 05:35

Vagy éppen a botlások elkerülése miatt kell résen lenned? Indul a hét, lássuk, mit jósolnak a csillagok!

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet, még mindig bizonytalannak érzed az anyagi helyzetedet. Sokan vannak ezzel így, de ne engedd, hogy depresszióba taszítson. Nem érzed még szükségét, de mindenképpen rakj össze egy B-tervet, mert előfordulhat, hogy a héten szükséged lesz rá. A legfontosabb, hogy ne költs feleslegesen.

Bika (április 21. - május 20.)

Valaki felbukkanhat a múltadból egy régi sérelmedből. Jóvá akarja tenni a hibáét, és vezekelni akar. Ne fordulj el tőle, de azért legyél résen. Mérlegelned kell, hogy ismét ki akar használni, vagy tényleg megváltozott. Ettől függetlenül ne nagyon fogadj el segítséget senkitől, hanem legyél a magad ura ezen a héten.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Neked aztán nem kell rettegned az eléd gördülő akadályoktól, mert nagyon jól fogod tudni kezelni őket. Merésze vagy és higgadt, amit ki is tudsz használni. Képes vagy kitartóan koncentrálni egy adott feladatra, szóval ha bele akarsz vágni valami nagyobb kihívásba, akkor annak ezen a héten rugaszkodj neki.

Rák (június 22. - július 22.)

Olyan információkhoz juthatsz, ami a karrieredet, és a magánéletedet is jó irányban befolyásolhatja. Persze tudnod kell kezelni ezeket. Előbb mindenképpen győződj meg a hitelességéről, aztán úgy használd, ahogy neked jó, de semmiképpen ne árts vele másoknak, mert az visszaüthet. Új fejezet nyílhat ezzel az életedben.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Fontos döntéseket készülsz hozni, de nem akarod ebbe belevonni a családodat és a barátaidat. Lehet, hogy rosszul döntesz. Szeretsz elzárkózni, a magad ura lenni, de ez nem mindig jó. Most valóban nem lesz kifizetődő, szóval bármire is készülsz, előtte kérd ki a többiek tanácsát.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sokat morfondírozol a jövőn, de lassan rá fogsz jönni, hogy rengeteg dologban helyesen döntöttél. Áldozatokat kellett hoznod, de a megkezdett útnak a végére érsz. Kellő energia van benned, hogy pontot tegyél a végére. Édes lesz a győzelem, szóval ünnepeld is meg.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem nagyon akarsz a héten a pénzügyekkel foglalkozni? Pedig lehet most kellene, mert a csillagok szerint szerencsésen tudod forgatni. Ha valamilyen befektetésen gondolkozol, akkor abba bele kellene vágnod, persze mérlegelve a kockázatokat. Hitelt csak úgy vegyél fel, ha ellőtte a családoddal is egyeztetsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha a pároddal sok lenne a problémátok, akkor ez a nap a legmegfelelőbb arra, hogy végre leüljetek beszélgetni. Ha jól átgondolod a helyzetet, akkor minden dolognak pontot tudtok tenni a végére. A mostani nehéz helyzet téged is kibillentett kicsit az egyensúlyodból, de meg fogja érteni a környezeted, mivel ők is hasonló cipőben járnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Vigyázz, mert a mai napon kicsit hevesebb a vérmérsékleted. Nagyon felmegy benned a pumpa, ha levegőnek akarnak nézni, de erre ne reagálj rögtön támadólag. Megvan benned a tehetség, hogy felismerd a helyzetek előnyeit és hátrányait, ezt használd is ki. Magaddal és az előrejutásoddal törődj, hidd el, ebben nincs szükséged másokra.  

Bak (december 22. - január 20.)

Egy bolygó miatt lehetsz boldogabb, mivel a Merkúr vidámságot hoz az életébe. Próbálj meg minden pozitívan nézni, és te is az leszel. Ha ezt kihasználod, akkor türelmesebb és kedvesebb lehetsz a környezeteddel. A pénzügyi problémák is el fognak kerülni, ha nem mész bele esztelen költekezésekbe.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most ki tudod használni a karantén adta lehetőségeket. Jól is érzed magad otthon, és a kreatív energiáid a csúcson vannak. A Merkúr miatt nagyon benned van a változás. Hát ne is mondj ennek ellent, és változtass a környezeteden. A mozgást ne hanyagold el, ebben kicsit ellustultál az utóbbi időben.

Halak (február 20. - március 20.)

Főleg a magánéletedben vár rád nagy változás. Ha a szőnyeg alá söpörted a problémákat a pároddal, akkor az vissza fog ütni. Eddig a karantént is jól bírtad, de már nagyon ki akarsz szabadulni. Legalább sétálni menj el, hogy ki tudd szellőztetni a fejedet.

Borítókép: CNBC