promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: káosz vagy kikapcsolódás vár rád?
Borítókép:  Today's Parent
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Beindult a hétvége, és a csillagok segítenek is neked, hogy ne teljen rosszul.

Kos (március 21. – április 20.)

Maradt a hétvégére valami nehéz feladatod, esetleg nagy kihívás vár rád a ház körül? Eljött a te időd, mert most nagyon jól tudsz koncentrálni, és tökéletesen tudod megoldani a kisebb és nagyobb kihívásokat is. Ha vannak párkapcsolati problémáid, azoknak is ezen a hétvégén kell pontot tenned a végére.

Bika (április 21. – május 20.)

A Nap és az Uránusz miatt rosszul viseled a korlátozásokat, és valami kalandra vágysz. Ezt egy járvány közepén nehéz kivitelezni, de legyél kreatív, és gondolkodj el azon, miképp tudod ezt véghezvinni a közeledben. Ha úgy van, keress otthon valami kihívást, ami leköti a figyelmed.  

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ne akarj mindig meggyőzni másokat. Tanulj meg odafigyelni a többiek mondandójára, illetve, hogy mit gondolnak ők. Nem mindig a te elképzelésed a helyes. Ha konfliktusba keveredsz a hétvégén, ez lesz a fő oka. Ne kritizálj most, és akkor te sem kapsz kritikát. Ha kapni fogsz, hidd el, nagyon fájó lesz.

Rák (június 22. – július 22.)

Nagyon felszabadult vagy ezen a hétvégén. Ez főleg abban mutatkozik meg, hogy állandóan csak beszélgetnél. Ha a barátaid nincsenek a közeledben, akkor jöhet a telefon vagy a webkamera. Ez most igazán fel tud dobni, és ki tud szakítani a hétköznapokból. Nagy a mozgásigényed, igyekezz ezt is kielégíteni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Hiányoznak a barátaid, és a karantén miatt már kezdesz egy kicsit besokallni. Még egy kicsit nyugalomban kell lenned, de nemsokára kiszabadulhatsz. Persze ezt is okosan kell csinálnod – ne kezdj bele mindenbe egyszerre.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A családod okozhatja a konfliktust a hétvégén, mert nem igazán akarsz az elvárásaikhoz igazodni. Ha van házastársad, lehet vele is jobb lenne leülni kicsit beszélni, mert olyan titkokat rejtegethet, ami hatással lehet a kapcsolatotokra. Legyél most türelmes, és megértő, bárkivel állsz szemben.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Kicsi szikrák kellenek most csak ahhoz, hogy kirobbanjon belőled minden. Ha eddig gyűjtögetted az indulatodat, azt bizony rosszul tetted. Próbáld meg valami pótcselekvéssel, esetleg sporttal levezetni, és semmiképpen sem a szeretteiden. A haragodról nem a hozzád közelálló emberek tehetnek.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Változások állnak előtted. Lehet a munkádban, lehet a magánéletedben akarsz frissíteni, de a lényeg, hogy semmiképpen ne hozz elhamarkodott döntéseket. Abba a hibába meg végképp ne ess bele, hogy megszakítasz egy fontos célt, és valami újba kezdesz. A hétvégén gondold át, hogy mit akarsz pontosan.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Szerelmes napok várnak rád. A Hold és a Vénusz szerencsét ígér ennek a csillagjegyednek. A hétvégén elmélyítheted a kapcsolatodat a pároddal, ha pedig keresed a nagy őt, akkor éppen itt az ideje, hogy komolyabb időt szánj erre. Ne félj a modern társkeresőktől, de a legfontosabb: ne mondj mindenre nemet.

Bak (december 22. – január 20.)

A mostani hétvégén előtérbe kerülhet a magabiztosságod, és ezt ne is seperd a szőnyeg alá, hanem használd ki. Belevághatsz olyan döntésekbe, amik hosszú távra szólnak, mivel jól meg tudod őket tervezni. Ha ez megvan, akkor épp itt lenne az ideje kikapcsolni az agyad. Az este csak a szórakozásról szóljon.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Elég sok energia gyülemlett fel benned. Ezt sokszor vezeted le kreativitással, de most valami sportolási lehetőséget kellene találnod a hétvégén. Ebbe is vihetsz egy kis különlegességet. Találj ki valami játékot a közeli szeretteiddel, amiben mindenkit be tudsz vonni. Egy kis nevetés már rád férne.

Halak (február 20. – március 20.)

Elég sok minden kiborít a karantén miatt, és már a bevásárlást is egy afféle káosznak éled meg. Jobb lenne, ha megterveznél mindent előre a hétvégén. Ne hagyj semmit sem az utolsó pillanatra. A maradék idődet mindenképpen csak pihenéssel töltsd. Fontos kérdésekben most ne másokra, hanem magadra hallgass.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás