promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem érdemes belevágnod semmi hosszútávúba?
Borítókép:  Small Business Bonfire
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A járvány sok mindent átír, de ettől még nem kell rossz döntéseket hoznod. Segítenek a csillagok!

Kos (március 21. – április 20.)

Azt hiszed nem vagy átverhető? Eleinte mindenki azt hiszi, aztán könnyen be tud dőlni valami trükknek. Óvakodj, ha könnyű pénzszerzéssel akarnak beetetni, mert hatalmas nagy hazugság. Vigyázz arra, amid van, és ne dőlj be semmilyen átverésnek. Talán jobb is lenne, ha pár napig eleve a pénzügyekkel sem foglalkoznál.

Bika (április 21. – május 20.)

Ma rossz hangulatba kerülhetsz, és pont egy hozzád közelálló személy bosszanthat fel, például a barátod, vagy a szerelmed. A komoly témákat inkább próbáld kerülni, még akkor is, ha neked van igazad. Ezzel megkíméled magad pár felesleges vitától, amihez aztán semmi kedved nincsen.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A megszokottnál egy kicsit lelkesebb vagy, szóval nyugtalanabb lehet a hangulatod a kelleténél, de pozitív értelemben. Próbáld meg valahogy kielégíteni a kalandvágyadat, de semmiképpen ne vágj bele olyanba, ami hosszútávú, mert attól egy idő után el fog menni a kedved, és csak az idődet fecsérled vele.

Rák (június 22. – július 22.)

Mint nagyon sokaknak, téged is megtalálhatnak az anyagi nehézségek. A rossz hír, hogy most egyszerűen nem tudsz másoktól segítséget kérni, szóval saját magadnak kell valahogy megoldanod a problémát. Nem vagy hozzászokva ehhez, egyszer mindent el kell kezdeni. Állj a sarkadra és mutasd meg, mindenre képes vagy.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A Marsnak jó fényszege van rád nézve. A csillagok szerint az energiáidat a kapcsolatokra kellene most fordítanod. Lehet ez üzleti: például összefogsz valakivel egy kitűzött cél eléréséért, ami remekül fog működni. Nem maradhat ki a szerelmi sem: Esélyed van, hogy most találod meg életed párját. Egyiket se szalaszd el.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Egy igazi enegiabomba lehetsz, ha rendesen feltöltődsz, és kialszod magad. Egy óra alatt annyi munkát tudsz magad mögött hagyni, ami másnak egész nap nem menne. A szorgalmad eredménye az lehet, hogy több időt tudsz magadra szánni, de ha igazán beleveted magad, akkor még a hétvégét is közelebb hozhatod, mivel már semmi teendőd nem marad.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Forrnak benned az kreatív energiák, és csak a te döntésed, hol szeretnéd ezeket kamatoztatni. Bevetheted a magánéletedben, vagy a munkádban is. Lehet már ideje lenni inkább az előzővel foglalkoznod, és a párod kedvében járni. Ha inkább a munkád felé fordulsz, akkor olyan ötletet hozhatsz létre, ami meghatározza az előrejutásodat.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Eljött a pillanat, hogy rendet tegyél magad körül. Ahhoz igazán lenne kedved, hogy a lakásod, vagy a kerted körül sertepertélj kicsit. Legyél kreatív, és dobd fel valamivel a környezetedet. Ha megteheted, rendelj valami új dolgot otthonra, vagy a kinti részre, amit már régóta szerettél volna. Ez a hangulatodat is fel tudja dobni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Rengeteg jó ötleted van, legyen szó a munkahelyedről, vagy az otthoni dolgokról. Ez remek, és oszd is meg nyugodtan másokkal, azonban vigyázz, mert most kicsit nyersebb a stílusod. Türelmetlenebb vagy a kelleténél, erre figyelj nagyon oda. Inkább számolj el háromig magadban, mielőtt lehurrognál valakit a mondandója miatt.

Bak (december 22. – január 20.)

Ha úgy érzed, most jön a lehetőség valami nagy kiugrásra akkor a csillagok állás bizony el fog keseríteni. Nem szabad semmilyen komolyabb és hosszútávú dologba belevágnod a következő napokban. Semmiképpen ne vegyél fel hitelt, és ne is kérj kölcsön semmi ilyesmire, mert nagyon nehezen fogod tudni visszafizetni.  

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Nemsokára nagyon komoly döntéseket kell hoznod, amire nem igazán vagy felkészülve. Ezért is lenne jobb az a haditerv, ha nem ugranál bele azonnal, hanem kérnél egy kis gondolkodási időt. Ezt a taktikát eleve alkalmazhatnád sok más dolognál is, mert a lelkesedésed olykor rossz irányba szokott vinni.

Halak (február 20. – március 20.)

Kicsit döcögősen indulhat a nap. Belekerülhetsz egy olyan félreértésbe, amiről csak te tehetsz, és ez rengeteg kínos pillanatot okozhat. Legyél mindig őszinte, és ezzel elkerülheted a bajt. Ha van párod, kicsit jobban kellene figyelned rád, de ha szingli vagy, ne erőltesd a párkeresést, a mai nap csak csalódást okozhat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás