promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: sok akadályba ütközhetsz a mai napon
Borítókép:  Natural Factors
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bármi is gördül eléd, segítünk leküzdeni. Itt a napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet egy nagyobb kiadás vár rád, így remélhetőleg tudtál spórolni az utóbbi időben. Most úgy érezheted minden a negatív irányba sodor, de ne aggódj, hamarosan jó hírek fognak érkezni. Igyekezz minél hamarabb túl lendülni a nap nehézségein, és utána foglalkozz magaddal kicsit.

Bika (április 21. - május 20.)

Konfliktusba keveredhetsz egy munkatársaddal, vagy a főnököddel, ami sokáig elhúzódhat. Ez álláskeresés közben is előjöhet, szóval próbálj meg higgadtan állni a dologhoz. Néha jobb bólogatni, és elfogadni, amit elvárnak tőled, mint vitázni. Hidd el, most csak te ihatod meg a levét, hiába igazad van.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Akadályokba ütközhetsz a mai napon, szóval készülj fel kicsit a kihívásra. Ne kerüld ki, hanem próbáld megoldani, sokkal jobban jársz. Nyitott és őszinte hangulatban vagy. Nyugodtan oszd meg másokkal, ami a szívedet nyomja, és hallgasd meg őket is, kölcsönösen fogtok tudni segíteni egymásnak.

Rák (június 22. - július 22.)

Most eljött az idő, hogy érvényesülni tudj. Nem szabad megijedned az új feladatoktól, hanem meg kell mutatnod, mire vagy képes. Felfedezhetsz olyan dolgokat is, amik érdekelhettek, de eddig elkerülték a figyelmed. A Mars hatására könnyen dühbe gurulhatsz, szóval próbálj erre odafigyelni.   

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kicsit korlátozva érzed magad, és azt bizony a csillagjegyed nagyon nem tudja elviselni. A munkádban is megnyilvánul ez, mivel nem fogod tűrni, hogy utasítgassanak. Sajnos utóbbit el kell végezned, de a többi fojtásból könnyen ki tudsz szabadulni egy kis én-idővel. Próbálj meg elvonulni a világ elől.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kedvezőtlen a bolygóállás a csillagjegyedre, így kicsit gyülekeznek körülötted a negatív energiák. Fáradtnak, lehangoltnak érzed magad. Este próbáld meg kikapcsolni az agyad a kedvenc elfoglaltságoddal. Igyekezz elkerülni a konfliktusokat.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Könnyen a partnered kedvében járhatsz egy kis gyengédséggel és intimitással. Most odaadó vagy, és szeretnéd is őt boldognak látni. Ha párkeresésben vagy, akkor ne félj megnyílni teljesen, mert csak így találhatod meg az igazit. A bezárkózás nem megoldás!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jókedvűen és vidáman ébredsz, remélhetőleg kipihenten is. Ettől még a napod további részében várhatnak rád problémák, amiket mindenképpen meg kell oldanod, különben nagyobb baj lehet belőlük. Vigyázz, ha emiatt feszült vagy, ne okolj másokat, csak segíteni akarnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma inkább utasítgatsz, mint kérsz, és ez egy nagyon rossz szokás. Ha ezen még nem tudtál úrrá lenni, akkor éppen itt lenne az ideje, mert ezt nem szokták szeretni az emberek. Ne kritizálj másokat, mert csak kudarcban lesz részed, és nem is fogod magad jobban érezni tőle.

Bak (december 22. - január 20.)

A mai napot úgy élheted túl, ha fegyelmezett és türelmes vagy. Elszántságra lesz szükséged, így próbáld meg összeszedni az összes energiádat. Lehet, hogy nehezen teljesíthető feladat gördül eléd, de mutasd meg, hogy te mindenre képes vagy!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kicsit elhanyagolod a barátaidat mostanában, pedig szükségük lenne rád. Ők is melletted szoktak állni, amikor neked van problémád. Gondold végig, kinek tudsz segíteni, mert előfordulhat, hogy nem is merik elmondani neked. Hatalmi harcokba bonyolódhatsz később, de ezek sok mindenben fel fogják nyitni a szemed.

Halak (február 20. - március 20.)

Van, amikor csak a saját válladat tudod megveregetni. Tényleg nem kapsz elég elismerést a környezetedtől, de vagy annyira bölcs, hogy tudd, kiválóan végzed el a rád bízott feladatokat és értékes vagy mindenki számára. Most engedd ezt el, később megerősítést fogsz kapni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás