promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: szerencse vagy balszerencse vár rád ezen a vasárnapon?
Borítókép:  Glenerin Inn
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet a hét utolsó napja ad rá okot, hogy a tettek mezejére lépj!

Kos (március 21. – április 20.)

A következő napokban főleg a pénzügyeidre fogsz koncentrálni. Ez azért is van így, mert kicsi aggaszt a jelenlegi helyzet, és szeretnél félretenni. A tartalék nem rossz megoldás, mert a csillagok szerint úgy néz ki szükséged lehet rá a jövőben. Gazdálkodj okosan!

Bika (április 21. – május 20.)

Nagyon nagy lesz az önbizalmad az elkövetkezendő napokban. Most kellene elgondolkodnod azon, hogy megvalósítsd valamelyik régi tervedet, vagy belevágj valamilyen új dologba. Kezd el megmozgatni az agyad, és gondolkodj el azon, az élet mely területén lehetnél még sikeresebb.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Úgy érezheted pár dologban csalódtál az utóbbi időben, szóval kicsit félre kellene vonulnod a világtól. Most ne vágj bele semmi újba, és a versengést is dobd a sarokba, jelenleg nem vagy elég erős mentálisan ehhez. Regenerálódj, és töltődj fel, hogy új erővel vághass bele a kihívásokba.

Rák (június 22. – július 22.)

Merj nagyot álmodni, mert most valóra tudod váltani őket. Ha egy kis biztatásra van szükséged, akkor keress meg valami hozzád közelálló személyt, hogy megadhassa az első lökést neked ebben. Tedd félre a félénkségedet, és lépj végre a tettek mezejére.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Már ezen a napon érzed, hogy holnap valami nagy dologgal rukkolhatsz elő a munkahelyeden, vagy valami más kreatív területen. Gondold végig, mi az az ötlet, amit már rég meg akarsz valósítani, és koncentrálj erre. Érzed, hogy sikerülhet, és ragyogni fogsz, ha összehozod. Szükséged is van erre a sikerélményre most.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Bizonytalan lehetsz a párkapcsolatodban, és merengsz azon, a partnered igazán szeret-e. A csillagok állása szerint meginoghatsz ebben. Kérj meggyőzést, ha ennyire félsz. Ha szingli vagy, akkor a vonzerőd teljesen a maximumon jár, szóval találhatsz magadnak valakit, de nem biztos, hogy tartós jelleggel.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Jobb lenne ma egy kicsit a pénzügyeidre koncentrálnod. Gondold végig, min tudsz egy kicsit spórolni, mert a jövőben megtakarításra lehet szükséged. Ne akkor kapj észbe, amikor már késő lesz. Este azonban kapcsold ki az agyad a kedvenc elfoglaltságoddal, mert nem szabad, hogy besokallj. Vágj bele kipihenten a jövő hétbe.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A mai napot arra kellene szánd, hogy a partnereddel egy kicsit egyensúlyba kerüljetek. A szerelmi életed nem a legjobb mostanság. A társkeresőket hanyagold, ha szingli vagy, mert nem lesz sikerélményed. Azonban van jó hír is: sok energiád lesz holnap, és ha koncentrálsz, semmi perc alatt végzel a feladataiddal.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Ez egy remek nap arra, ha változatni szeretnél valamely egészséget érintő szokásodon. Lehet most kellene elkezdened egészségesebben táplálkozni, letenni a cigit, vagy elkezdeni rendszeresen mozogni. Határozd el magad, és a tested is meg fogja hálálni.

Bak (december 22. – január 20.)

Ha vannak gyerekeid, akkor szánj rájuk időt. Ha nincsenek, akkor kutasd fel magadban a szunnyadó gyereket, és kapcsold ki magad valamilyen régi játékkal, amit szerettél. A romantikára is kifejezetten jótékonyan hat a mai nap, szóval törődj a pároddal, és kényeztesd el.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Kicsit túlhajszoltad magad az utóbbi időben, így ideje lenne a pihenésre fókuszálnod. Nem kell elfoglaltságot se találnod, elég, ha rendesen kialszod magad. Ha szingli vagy, figyelj jól, mert lehet a közeledben tartózkodhat az úgynevezett nagy Ő.

Halak (február 20. – március 20.)

Vágysz már egy jó beszélgetésre. Jobb szeretnéd ezt élőben, de hát a karantén gátat szab ennek. Van webkamera is a világon, szóval keresd fel valamelyik családtagodat, vagy barátodat. Beszéld ki magadból a gondjaidat, ne hagyd, hogy benned ragadjanak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás