promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: már a szombat megpecsételheti a hétvégédet
Borítókép:  Travel
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Belecsöppentünk a hétvégébe. Itt az ideje, hogy harmonikus környezetet teremts magadnak.

Kos (március 21. - április 20.)

Most aztán igazán értékelni tudod a szépet, és ezt megpróbálod a környezetedbe is becsempészni. Ha szeretnéd valami friss dizájnnal feldobni a lakást, vagy a szobádat, akkor vágj bele! Téged is öröm fog érni, és mások is elismerősen fognak nézni, micsoda újítást vittél az életedbe.  

Bika (április 21. - május 20.)

Nem ártana kicsit kiszabadulnod a lakásból. Ha van kerted, akkor találj ott magadnak valami elfoglaltságot, vagy csak menj le egy kis sétára a parkba. Ezt a hétvégét a lazításnak kellene szenteld. A konyhában előtérbe kerülhet a kreatív éned, próbálj ki valami új receptet, és vedd le a lábáról a családod, vagy a párod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Váratlan fordulat vár rád a hétvégén, ami újra mosolyt tud csalni az arcodra. Ez a nap érdemes lehet arra is, hogy lezárj valami régi vitát, ami már régóta húzódik. Gondold végig, kivel van elvarratlan szálad, legyen az bármi, és beszéljétek meg.

Rák (június 22. - július 22.)

A Hold a Halak jegyében jár, ami azt jelenti, hogy elég érzékeny hangulatban vagy. Ha nagyon nyomja valami a lelked, akkor épp itt lenne az ideje kibeszélned magadból. Lehet a pároddal, vagy a barátaiddal, az mindegy, de ne tartsd magadban, mert egész hétvégén ezen fogsz rágódni. Kezdd tiszta lappal a jövő hetet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Komoly terveid vannak a jövőre nézve, de lehet bizonytalan vagy. Ülj le a pároddal, vagy a barátaiddal, és beszéljétek meg mit szeretnél. Lehet lökést tudnak adni, és el tudják űzni a kételyeidet. Ha sikerül, akkor az a terv bizony meg fog valósulni, és jobban, mint várnád.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon bele akarod szuszakolni a munkát ebbe a hétvégébe, de ideje lenne a pihenésre is időt szánnod. Nem tudod kikapcsolni megfelelően az agyadat, pedig a lazítás feltöltene, és a feladataidat is stresszmentesen tudnád elvégezni. Nem lenne jobb így folytatni a kihívásokat? Gondolkodj el ezen.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A Merkúr a párkapcsolatok területén halad át. Ha szingli vagy, akkor épp itt az ideje egy kis társkeresésre, mivel dúskálni fogsz a partnerekben. Azonban ha már van párod, akkor itt az ideje a tervezésnek. Békés és harmonikus köztetek a kapcsolat, így mindent meg tudtok oldani. Mindenképpen szánjatok időt egymásra.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagytakarítás, felújítás, minek lenne itt az ideje az otthonodban? Nem kellene ezeket a szőnyeg alá söpörni. Hozd össze a kellemeset a hasznossal. Csináld ezeket a feladatokat a kedvenc zenéidre, vagy vond be a családot is. Itt az ideje, hogy kicsit harmonikusabb környezetet teremts magadnak, és te is jobban fogod érezni magad.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A Vénusz helyzete jelzi, hogy egy friss románc komolyabbra fordulhat. Van most kiszemelted? Akkor tölts vele minél több időt, ismerd meg jobban. Az érzéseid viszonzásra találhatnak, de azért legyél óvatos. A munkát hanyagold a hétvégén, most a saját boldogságoddal törődj. Találj olyasmit, ami kikapcsolja az agyad.  

Bak (december 22. - január 20.)

Sokszor vágsz bele valamibe, a következő pillanatban meg már otthagyod az egészet. Kicsit kitartóbbnak kellene lenned. A hétvége alkalmas arra, hogy megoldást találj valamilyen kényes problémára. Gondold át alaposan, mit kellene megoldanod a környezetedben, és ne hallogasd, mert pontot tehetsz a végére.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Változások jöhetnek az életedben. Ha elég rugalmas vagy, akkor könnyedén átvészelheted, ellenkező esetben lesznek kellemetlen pillanataid a hétvégén. Általában mindenhez jól tudsz alkalmazkodni, ezt ne felejtsd el. Fogadd el, ha nem az elképzeléseid szerint alakul valami, és ne foglalkozz vele túl sokáig, minden meg fog oldódni.

Halak (február 20. - március 20.)

Szeretnél valami szokatlant csinálni, de ez jelen pillanatban nem kivitelezhető, ami elszomoríthat. Ettől függetlenül még mindig belevághatsz valami hasznosba, ami feldobhatja a napodat. Ne állítsd túl nagy kihívások elé magadat, mert akkor előfordulhat, hogy csalódni fogsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás