promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet valaki ki akar hozni a sodrodból?
Borítókép:  Verywell Mind
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jól kell indulnia a pénteknek, hogy kellemes legyen a hétvége. Lássuk, hogy mit jósolnak a csillagok!

Kos (március 21. – április 20.)

Végre pénz áll a házhoz? Lehet nem érdekel annyira ez a világ, de most az anyagi javak megszerzésében lehetsz kreatív. Járasd az agyad, mert egy olyan üzleti ötlet pattanhat ki belőle, ami sok pénzt hozhat. Ezt ne oszd meg másokkal, mert még kifecsegik. Te magad is meg tudod valósítani.

Bika (április 21. – május 20.)

Meglehetősen forrófejű vagy mostanában, így ne keveredj vitába senkivel. Lehet neked van igazad, de olyan megjegyzést tehetsz, amit később meg fogsz bánni. Ráadásul megsérthetsz vele egy hozzád közelálló embert, például valamelyik családtagodat, vagy a párodat. Számolj el mindig magadban tízig.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Zavaros a helyzet körülötted. Próbálj meg minél jobban arra koncentrálni, hogy stresszmentes környezetet alakítasz ki. Vedd körül magad olyan dolgokkal és emberekkel, amiket és akiket szeretsz. A munkádban sem szabad túlhajtanod magad, és este mindenképpen kapcsolódj ki.

Rák (június 22. – július 22.)

Lehet valaki direkt ki akar hozni a sodrodból. A lényeg, hogy ne hagyd magad provokálni, inkább vonulj el, mert egy felesleges vitától fogod magad megkímélni. Inkább engedd el mások önző szempontjait, és csak saját magadra koncentrálj. Most másokat sem kell megvédened.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Nagyon szívélyes és barátságos hangulatban vagy ma, ami a munkád sikerességében is meg fog mutatkozni. Ha tényleg jó a kedved, akkor ideje felkeresned a barátaidat, hogy beszélgessetek egy jót, ha még csak webkamerán keresztül is. Jelenlegi állapotodban el tudod érni, hogy mindenki jól járjon.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Ez mindenkire igaz szokott lenni, de rád ma fokozottan, hogy semmi kedved nincs a munkához. Próbálj meg olyan feladatot kérni és vállalni, amiben örömödet leled, különben az egész napod egy katasztrófa lesz. Ha nem sikerül, akkor töltsd az estédet valami nagyon speciális dologgal, amire már régóta vágytál.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Képes vagy mindent túlreagálni, és ezt tudod, hogy nem szereti a környezeted. Próbálj meg uralkodni az érzelmeiden, és ne rögtön a negatív meglátásaiddal kezdj. Ha valaki megkeres, hogy segítségre van szüksége, azt ne utasítsd el, mert később többszörösen is vissza fogod kapni a szívességet.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ha nem csináltál megfelelő rendszerezést, akkor most nagyon sok munka szakadhat a nyakadba. A kötelezettségeid miatt sok mindent háttérbe kell szorítanod, amit szerettél volna, de ezeket majd a hétvégén bepótolhatod. Innentől ne halogass tovább semmit, mert az később nagy káoszt fog okozni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A családod és a munkahelyi gondok is próbára tehetnek a mai napon. Ilyenkor ne szégyellj segítséget kérni a hozzád közelálló emberektől, legyenek azok a barátaid, vagy a párod. Néha jobb kibeszélni a problémákat, mint magunkban tartani, és még jó tanácsokat is kaphatsz a megoldásukra.

Bak (december 22. – január 20.)

Most jelenleg vissza kellene venned a tempóból. A valóságban még te sem tudod, miért kapkodsz, amikor a világ is le van lassulva körülötted. Minden apróság miatt aggódsz, és ez lehet egy rossz beidegződés nálad. Próbálj meg lazítani és lassítani. Gondold végig mivel tudod kikapcsolni az agyadat, és az legyen az első.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Türelemre és önfegyelemre lenne szükséged. Olyan dolgok miatt csattansz fel, amik miatt abszolút nem szoktál. Ha az agyadra ment egy kicsit a karantén, akkor próbálj meg kikapcsolódni otthon, vagy csak menj le egy hosszú esti sétára. Az még abszolút nem tiltott dolog, és jól is fog esni.  

Halak (február 20. – március 20.)

A csillagok szerint nagy változások előtt állsz. Ez nálad nem baj, mert szereted a kihívásokat, és talán már vágysz is egy kis izgalomra. Tartsd rendben az egészséged, mert ezt lehet kicsit elhanyagoltad az utóbbi időben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás