promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ha mersz, nyersz
Borítókép:  NICOLAS ECONOMOU / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hogy mit tartogat számodra április 14-e? A napi horoszkópból megtudhatod!

Kos (március 21. - április 20.)

A mai napod a romantikáról, a közelségről, az intimitásról fog szólni. Már amennyiben megenged magadnak a könnyedebb, érzelmesebb perceket. Engedd, hogy minden, ami körülvesz, a nap sugara, a madarak csicsergése elárassza lelked. Hagyd magát átszellemülni a természet által.

Remek nap ez egy csodálatos sétára, arra, hogy kedveseddel kellemes órákat tölts el. Ha egyedülálló vagy, akkor engedd, hogy aki közelebb szeretne hozzád kerülni, megtegye.

Bika (április 21. - május 20.)

Ne lepődj meg, ha egy családtagodnak vagy hozzád közelálló személynek rossz a kedve. Nem mindenki viselki jól a bezártságot. Légy megértő, s támogasd a másikat. Próbált megtalálni a közös hangot.

Fontos most, hogy türelmes és empatikus légy. Nemcsa te tanulhatsz belőle, de másoknak is hasznára válik ez a jellegű hozzáállás.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ne engedd, hogy kizzökkentsenek a napi teendőidből. Ha mégis kapnál olyan információt, amely nagyban befolyásolhatja a napod, akkor emelkedj felül ezen, tegyél egy lépést előre. Menekülj előre! Ez segít abban, hogy megold a nehéz helyzeteket.

Ha tényleg úgy érzed, nincs kedved semmihez, próbálj meg valami új dologba belevágni. Légy kreatív, légy bátor!

Rák (június 22. - július 22.)

Ne tétovázz, s agyalj állandóan. Nagy a tudásod, de nem mindig mered megtenni az első lépést. Ez egy jó nap arra, hogy belevágj egy befektetésbe, ingatlanvásárlásba. Légy bátor és higyj magadban!

Értékeld magad annyira, hogy hiszel magadban. Ahogy a párkapcsolatodban is érdemes hinned, még akkor is, ha épp nehéz időszakot élsz meg. Együtt meg tudtok oldani mindent. Ha pedig egyedül vagy, ne aggódj, a szerelem hamarabb fog rádtalálni, mint hinnéd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Morcosoan, rosszkedvűen ébredtél? Ne hagyd, hogy ez befolyásolja a napod. Vonulj el inkább kicsit a világtól egy jó könyvvel és feledkezz bele a pillanatba. De egy rövid séta is sokat segíthet. Figyelj arra, mire van szükséged.

Felbukkanhat egy régi ismerős, egy rég nem látott barát. Jó alkalom ez arra, hogy újra felvegyétek egymás életének fonalait. Ki tudja, talán jó fog kisülni belőle.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Mindig is ott volt benned a felfedező. A lény, aki vágyik az újdonságokra. Jó ez a mai nap arra, hogy továbbfejleszd magad, felfedd új dolgokat. Ha erő, intuíció kell, merítsd erőd magadból vagy esetleg kérd közeli barátaid segítségét – lehet ezzel nekik is jó teszel, érzik, hogy fontosak.

Ne felejts el köszönetet mondani azért, amid van. Értékelni és becsülni kell mindent, amit elértél. Ez is egy fontos tényezője annak, hogy mindig egy lépéssel előrébb és előrébb juss.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jól alakul mostanában az életed – mind szakmai, mind magánéleti területen. Sok jóra számíthatsz mostanában. Új emberek jöhetnek az életedbe, olyanok, akik színesebbé és lelkileg gazdagabbá tesznek téged. Sőt, akár egy új szerelem is felütheti a fejét. 

Családodra azért figyelj oda, a jelenlegi helyzet nekik nagyobb nehézséget okoz, mint neked. Te azonban sokat segíthetsz nekik egy kedves szóval, odafigyeléssel.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Találékonyságával előmozdíthatsz, megoldhatsz eddig meg nem oldott problémákat a munkahelyén. Ennek köszönhetően elismerésben lehet részed – pesze, anyagi értelemben is. De a további sikerekhez kitartásra, szívósságra van szükséged. Hiszen nem adnak mindent könnyen.

Azonban, ha mindent megteszel, ami csak tőled telik, joggal lehetsz büszke magadra. Ez a tétel igaz a párkapcsolatodra is, azért is tenni kell, ne feledd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha eddig akadtak olyan témák, amikről nem szívesen beszéltél, cikinek érezted azokat, akkor a mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy nyiss és beszélj ezekről a hozzád közelálló személyek valamelyikének. Jobb fogadtatásban lesz részed, mint elsőre hinnéd. 

Szóval légy bátor, s tégy egy lépést előre. Nagyon sokat nyerhetsz vele, ha nyitottan és bátran teszel magadért a mai nap.

Bak (december 22. - január 20.)

Jó napod lesz, jó híreket kaphatsz, ami sokat segíthet neked. Előre lépést tehetsz pénzügyi vagy épp magánéleti területen. Szükséged is volt már rá. Legyél magadhoz jó, és ünnepeld meg a jót. Fontos, hogy megéld a pillanatot.

Sokat segíthet, ha odafigyelsz arra, hogy elismerd a teljesítményed. Ez pedig egy remek alkalom.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kommunikációs zavart érzékelsz? Úgy veszed észre, hogy valami probléma van? Ne menekülj, ne mástól várd a megoldást, vedd kezedbe az irányításd! Meg fogod látni, képes vagy kezelni a problémákat.

Ahhoz, hogy változzanak a dolgok arra van szükség, hogy felismerd a benned lévő erőt. Ehhez azonban türelemre van szükséged, főképp magaddal szemben, hiszen siettetni semmit sem szabad.

Halak (február 20. - március 20.)

Mai napod a változásról fog szól. Ehhez azonban rugalmasságra és odafigyelésre lesz szükséged. Tartanod kell a lépést a változások tempójával. Ne agyalj túl sokat, inkább cselekedj úgy, ahogy azt az első megérzéseid diktálják. Nem térhetsz le az útról.

De eközben ne légy túl agresszív. Figyelj oda társaidra, szeretteidre. Pozitív kimenetele lehet annak, ha odafigyelsz magadra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás