promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: csak rossz lehet a karanténos hosszú hétvége?
Borítókép:  Coast Guide
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akár pozitív, akár negatív hangulatban vagy, a lényeg, hogy hozd ki magadból a legjobbat!

Kos (március 21. – április 20.)

Nem akarsz túl sok időt otthon tölteni, ami érthető is, de hát más szelek fújnak. Szívesen mennél el a pároddal kirándulni, vagy a barátaiddal a városba, azonban ez most nem megoldható. Hívd segítségül a technikát és jelentkezz be webkamerán keresztül, otthon pedig találjatok ki kreatív programokat a családdal.

Bika (április 21. – május 20.)

Produktív állapotban leszel a hosszú hétvégén, szóval ha van valamilyen befejezetlen ügyed, vagy projekted, akkor annak pontot tudsz tenni a végére. Képes leszel nagyon koncentrálni, így semmi sem tudja majd elvonni a figyelmedet. Ha szingli vagy, akkor jól állnak számodra a csillagok, akár online is megismerkedhetsz valakivel.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Egy barátod lehet szeretne összehozni valakivel, de ezt most hessegesd el magadtól, mert biztosan nem ő lesz az igazi. A hosszú hétvége semmi jót nem mutat a szerelmi horoszkópodban. Ha van párod, akkor vele legyél egy kicsit türelmesebb, és mondd el neki őszintén, hogy te mire vágysz. Ha egy kis magányra, akkor természetesen azt is, biztosan meg fogja érteni.

Rák (június 22. – július 22.)

Ne csak beszélj arról, hogy mit akarsz elérni, hanem végre tegyél is érte. A barátaid kezdik azt gondolni rólad, hogy mindig csak beszélsz ezekről, de nem haladsz előre. Mutasd meg nekik, hogy nagyon is tévednek. Közben ne nyújts azoknak segítséget, akik nem érdemlik meg, soha nem fogják viszonozni. Mérlegelj!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Fogd magad vissza kicsit. Semmi rossz nincsen abban, hogy ha az ember lustálkodással és semmittevéssel tölti el a napját. Tedd félre a gondokat, és minden stresszt. Ha kell, reggeliz az ágyban, told ki az ebédet, majd vacsorázz a teraszon. Este jöhet egy jól megérdemelt film, sorozat, vagy könyv, amit már rég meg akartál nézni vagy el akartál olvasni.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Most bármilyen feladatot el tudsz végezni mások segítsége nélkül. Betegségekre hajlamos vagy ebben az időben, így vigyázz, mert becsapós a tavasz. Ha kiülsz, öltözz fel jól. Semmi szükség arra a járvány alatt, hogy valami miatt meglátogasd az orvosodat. Inkább előzd meg a bajt.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Ha még maradt munkád a hosszúhétvégére, akkor azt mindenképpen fejezd be. Nagyon rossz pontot szerezhetsz a főnöködnél, ha ezt nem teszed meg. Igaz ez minden munkára, akár még az otthoni feladatokra is. Gondolj arra, hogy utána hátradőlhetsz egészen keddig.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A rohanó világban és a digitális korban képes vagy megfeledkezni a romantikáról. Itt a hosszú hétvége, szóval lepd meg valamivel a párodat. Ha szingli vagy, akkor próbálj meg időt szánni magadra, és semmiképpen ne a munkával foglalkozz, különben depressziós leszel tőle. Az most végképp nem hiányzik neked.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A családod lehet le akar majd beszélni az egyik döntésedről, de ne kapd fel azonnal a vizet, hanem hallgasd meg őket előtte. Ne feledd, egyedül sosem jó dönteni, és rossz irányba is vihet. Ne dühöngj, hiszen mindenki csak jót akar neked. A csillagok állása szerint ez az időszak kifejezetten ideális a sportolásra, szóval ne hanyagold el magad.

Bak (december 22. – január 20.)

Arra fordítsd a figyelmed, ami fontos a számodra, ne engedd, hogy a környezeted kizökkentsen ebből. Ezen a hétvégén neked kell felállítanod a sorrendet, ne engedd magad befolyásolni. Ha neked a kikapcsolódás az elsődleges, akkor az legyen, és ne a házimunka.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Kellemes nyugodt légkörben töltheted el otthoni estéket, ha megszabadulsz az iskolai, és munkahelyi gondoktól. Most mindent vágj a sarokba, és foglalkozz a feltöltődéssel. A környezeted is arra az arcodra vágyik jelenleg, ami kiegyensúlyozott, és vidám. Fesd fel a mosolyt! Pihenj!

Halak (február 20. – március 20.)

A csillagok állása rendkívül kedvező rád nézve, ezért aztán nem is csoda, hogy remek hangulatban vagy. Használd ki minél jobban ezt helyzetet, és ragaszd át a többiekre is a pozitív dolgokat. Ha teheted, tölts minél több időt a családoddal. Ne edd túl magad az ünnepek alatt, a gyomrod nincsen felkészülve erre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás