promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: jól, vagy rosszul indul majd a hosszú hétvégéd?
Borítókép:  Astrology offical
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem lehet mindenki jó kedve húsvétkor, de a te kezedben van a döntés, hogy változtass ezen.  

Kos (március 21. – április 20.)

Hozd ki magadból a maximumot, és mutasd meg mire vagy képes. Ha teljes erőbedobással dolgozol, akkor olyannak a figyelmét is felkeltheted majd, aki előremozdíthat a karrieredben. A döntés a te kezedben van. Vigyázz, mert közeledik a hosszú hétvége, próbáld meg beosztani az idődet.

Bika (április 21. – május 20.)

Ha vannak elképzeléseid a hétvégére, akkor csinálj egy B-tervet is, mert előfordulhat, hogy valami közbejön majd. Mindenképpen fogd vissza az alkoholt a héten, mert valami nagy butaságba keveredhetsz miatta. Csak mértékkel!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ne próbálj elmenekülni a problémák elől, de az is fontos, hogy ne heves vérmérséklettel oldd meg őket. Ülj le szemtől szemben, és beszélj azzal az emberrel, akivel gondod van. Ne ess kétségbe, ha vannak zűrzavarok a párkapcsolatodban, ez csak egy átmeneti állapot.

Rák (június 22. – július 22.)

Megvannak a saját álmaid és elképzeléseid, azonban tenni már nem nagyon akarsz értük. Mivel jön a hosszú hétvége, ezeket elkezdheted rendszerezni magadban, és lehet jobban jársz, ha a pihenés helyett megteszed az első lépéseket ezek felé. Meglátod, hogy sokkal jobban fogod érezni magad,

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Úgy érezheted, hogy hiányzik egy kis lökés az életedből, és nem értékelnek kellőképpen. Először legyél tisztában a saját erősségeiddel, és hagyd, hogy azok domináljanak. A többi már jönni fog magától. Legyél óvatos, mert egy figyelmetlenség miatt valami rossz történhet veled. Legyél résen!

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A csillagok szerint nagyszerű tetteket vihetsz véghez a következő napokban, szóval eljött a pillanat, hogy abszolút ne fogd vissza magad. Nem kell világmegváltásra gondolni, az is elég, ha boldoggá teszed a saját családodat. Ne feledd, hogy intelligens és tehetséges vagy, ne félj ezt megmutatni másoknak.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Olyan dolgokat tervezz a hétvégére, amikben már van tapasztalatod, mert egy új kaland felboríthat mindent. Ne akarj új helyet keresni a kiránduláshoz, de új ételeket se próbálj ki. Ennek nem most van itt az ideje, inkább menj biztosra, és minden rendben lesz.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Valahogy szorítsd háttérbe a kötözködő éned, mert az ünnepek előtt semmi perc alatt mindenkit magadra haragíthatsz. Biztosan nem akarod, hogy zaklatottan teljen a hétvége. Nyiss mások ötlete felé, és köss kompromisszumokat. A partnerednek se a múlt sérelmeit hozd fel, hanem beszéljetek a jövőről.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Állj ki a saját véleményed mellett, és ne alázkodj meg mások előtt. Irányítottak már éppen eleget. Ez persze nem azt jelenti, hogy ess át a ló túloldalára, de olykor mindenképpen a sarkadra kell állnod, különben sosem fogod tudni véghezvinni a saját elképzeléseidet. Most melletted áll a szerencse, ha lottót nem is akarsz feladni, a hétvégi társasjátékban biztosan nyertes leszel.

Bak (december 22. – január 20.)

Bizonytalannak érezheted magad az utóbbi időben, de ez teljesen normális. Keresd fel a barátaidat, vagy kérd a családod segítségét, hogy túl tudj lendülni ezen. A lényeg, hogy mindig igyekezz megoldást találni a problémákra. A hétvégén rendkívül vonzó leszel a másik nem képviselői számára, szóval kezdeményezz nyugodtan, ha úgy alakul.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Nem sok kedved van ehhez a karanténos húsvéthoz, de mindenképpen fel kell találnod magad. Tegyél meg olyan dolgokat otthon, amikre már régen nem volt időd. Ha van párod, próbáljatok meg sok időt együtt tölteni. Ha szingli vagy, akkor viszont nem úgy állnak a csillagok, ahogy neked jó. Ekkor lehetsz önző picit, és foglalkozz magaddal.

Halak (február 20. – március 20.)

Kicsit érzékeny lehetsz a következő napokban, de ezzel ne tedd tönkre mások boldogságát. Ha nem muszáj, ne irányítsd magadra a figyelmet. A közeli barátoddal, vagy a család valamelyik tagjával mindig megoszthatod, ha nyomja valami a lelked. Ez egy remek időszak a döntések meghozatalára. A csillagok állása kedvező rád nézve, szóval használd ki a helyzetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás