promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a boldogság kulcsa a te kezedben van
Borítókép:  Iktar
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valami váratlan helyzet jön? Segítenek a csillagok, hogy felkészülj!

Kos (március 21. – április 20.)

Úgy érezheted mostanság, hogy folyamatosan meg kell védened magad, pedig tudod jól, hogy te sem vagy szent. Először is gondolkozz el, mielőtt mást kezdesz el kritizálni. Családi problémáid lehetnek a közeljövőben, de meg fogod tudni oldani a saját képességeiddel.

Bika (április 21. – május 20.)

Kicsit feledékenyebb lehetsz, szóval próbálj meg rendszerezni, és feljegyezni mindent. Előfordulhat, hogy meg fogsz feledkezni valamilyen fontosabb dologról, és ennek te ihatod meg a levét. Szorít az idő sok mindenben, szóval hidd el, ez a legjobb, amit tehetsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az elhamarkodott döntések miatt bajba kerülhetsz. Legyél megfontolt, nem kell sietned sehova. Olykor jobb kisebb lépésekben haladni. Ha kell, elemezd ki a problémákat, és így a gyökerüknél tudod őket megszüntetni. Valamilyen kaland jókedvre deríthet, szóval semmi ilyesmire ne mondj most nemet.

Rák (június 22. – július 22.)

Munkahelyi konfliktusba kerülhetsz az egyik munkatársaddal, azonban ne legyél vele pimasz, mert fordítva sülhet el a dolog, és még te fogod a rövidebbet húzni a végén. Most jó szemed van az eredetiséghez. Ha megpillantasz valami olyat, ami tetszik, akkor csapj le rá. Ha nem is fog többet érni a jövőben, téged mindig jókedvre fog deríteni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ne feledkezz meg önmagad lenni a következő napokban, és nyugodtan vond magadra mások figyelmét. Hiányzik is kicsit a reflektorfény, és ideális ez az időszak, hogy reklámozd magad. Meglátod, az önbizalmadat is növelni fogja.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Legyél spontán, és próbálj ki új dolgokat. A berögződések híve vagy többnyire, de ezeket olykor jó a sarokba dobni. Frissítsd fel a ruhatárad, vagy keress valami új szabadidős tevékenységet. Ne pánikolj be, ha a szerelmi életed ingadozik jelenleg, minden meg fog oldódni. Tudod jól, egyszer fent, egyszer lent.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Teljesen természetes, ha bizonytalan vagy önmagadban. Emiatt nem szabad depresszióba esned, csak kicsit összeszedettebb kell, hogy legyél. A csillagok pozitívan állnak hozzád, így jó esélyed van a sikerre. Főleg a személyiséged intellektuális része tud ragyogni. Erre élezd ki az újítást.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Sokat ábrándozhatsz a múlton, de tudnod kell, hogy ez nem egy rossz dolog. Ha eddig nem tetted, már csak azért is csináld, mert rá fogsz jönni, hogy mennyi mindenben változtál pozitívan. Fontosan azonban, hogy élj a jelenben, és formáld azt a tetszésed szerint. Vigyázz, mert rosszindulatú ember lehet a közeledben.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Ez jó alkalom arra, hogy megmutasd a személyiséged rejtett oldalát. Tehát ne félj újítani a barátaid, de akár ismeretlenek előtt sem. A panaszkodást hanyagold picit, mivel a környezeted rosszul reagálhat erre.

Bak (december 22. – január 20.)

Nem igazán van energiád a kellemetlen emberekre. Nem fogsz tudni velük dűlőre jutni, szóval hanyagold őket. Ez azt is jelenti, hogy ne hagyd provokálni magad. Legyél erős lélekben, bármilyen akadállyal nézel szembe.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Ha vannak hosszú távú céljaid, akkor csak ezekre koncentrálj. A szerencse a te oldaladon áll, és még a tavasz is fel fog tölteni pluszban. Ez a nap ideális az intellektuális tevékenységekre. Szánj időt a tanulásra, vagy fedezz fel valami újat. Próbálj meg minél hamarabb túl lenni a munkádon, hogy csak ezekre koncentrálhass.

Halak (február 20. – március 20.)

Rá fogsz jönni, hogy egy valaki segíthet rajtad, és az te magad vagy. Akár a naplóírás is jó lehet arra, hogy rendszerezd a gondolataid, és lehet valami olyan rejtett dolgot is fel fogsz fedezni magadban, amit eddig észre sem vettél. Kerüld a pletykákat, csak negatív irányba fognak sodorni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás