promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hozz hibás döntést a héten
Borítókép:  Research Digest/Getty
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kezdődik a hét, szóval lássuk, kinek miképp fog indulni a csillagok szerint. 

Kos (március 21. - április 20.)

Ideje, hogy tanulj kicsit a hibáidból, és ezeket a hasznodra fordítsd. Szorítsd egy kicsit háttérbe, hogy te vagy az a bizonyos „mindentudó”. Ezzel sok problémától kímélheted meg magad. Ne vegyél mostanában részt olyan helyzetekben, amik kockázatot jelentenek, nem fog jól elsülni.  

Bika (április 21. - május 20.)

A szerelem körül fog mozogni a heted. Nem szabad elhalasztanod semmilyen lehetőséget, hogy megtaláld a boldogságot. Ha már párkapcsolatban vagy, akkor épp itt az ideje kicsit többet foglalkoznod a romantikával. Ne hanyagold el a kedvesedet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Arra kell koncentrálnod, ami valóban fontos. Elég sok ember kizökkentheti a figyelmedet, azonban ne hallgass rájuk. Vonulj el kicsit a saját világodba, ezzel jársz a legjobban. Lassíts le, és figyelj önmagadra. Ne feledd, a tested mindig jelzi, ha szüksége van valamire.

Rák (június 22. - július 22.)

Vannak hosszú távú céljaid? Akkor az jó hír, mert ez a hét segíteni fog abban, hogy elérd őket, szóval ezekkel kellene foglalkoznod. Ha kell, akár vegyél ki egy szabadnapot hozzá, és rendezd az ezzel kapcsolatos gondolataid. A lustálkodást jelenleg félre kell tenned.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Megint nem szeretnél önmagad lenni? Pedig kellene. Nem mindig jó beállni a sorba, és ezt tartsd a szemed előtt ezen a héten. Figyelj a döntéseidre közben, mert lehet hibásat fogsz hozni. Emiatt nem szabad elkeseredned, az ember minden hibájából tanul, szóval így fogd fel a dolgot.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jól esik mostanság a hízelgés neked, azonban jól vigyázz, nehogy valamilyen ártó szándék legyen mögötte. Lehet azért kedveskednek veled, mert ki akarnak használni. Könnyen el tudják csavarni a fejedet ebben, szóval legyél résen. Közben minden feladatodat még aznap végezd el, különben káosz lesz a fejedben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kerülnöd kellene azokat a feladatokat, legyen az munkahelyi projekt, vagy házimunka, ami nem okoz neked örömet. Jelenleg nem lesz jó, ha mások erőltetik rád az akaratukat. Békére vágysz, és ezt meg kell találnod a szabadidődben is. Próbálj meg feltöltődni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kicsit visszavet, hogy nem tudsz kimozdulni az ismerőseiddel, azonban egyedül is sok elfoglaltságot találhatsz. Menj el futni, vagy sportolj otthon valamit, meglátod, milyen jól fog esni. Gyanakodhatsz, hogy valamelyik közel álló személy titkol előled valamit, ne félj erre rákérdezni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy néz ki ez a te heted lesz, már ha nem állsz a saját magad útjában. Áradni fog belőled az elégedettség, valamint a harmónia, ha hagyod. Ezt most nehéz kihasználni, mivel kevesebb emberrel találkozol, de azért mindenképpen próbáld meg. A munkád miatt se legyél ideges, mindent be fogsz tudni hozni a héten.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehet elveszetnek fogod magad érezni, azonban ne félj emiatt segítséget kérni, erre van a család, és a barátok. Ráadásul mérlegelhetsz is, ki van igazán melletted. Azért gondold át alaposan, mielőtt kimondanál valamit, mert utólag megbánhatod. Ne hajszold túl magad, legyen az munka, vagy edzés.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ne engedd, hogy úrrá legyen rajtad a depresszió. Foglald el magad kreatív dolgokkal, és kicsit zárkózz el jobban a nagyvilágtól. Próbálj most csak magadra, valamint a szűk családi, illetve baráti körödre fókuszálni. Ha kevés szabadidőd marad a nap végére, akkor azt próbáld meg szórakozással tölteni: nézz meg egy jó filmet, vagy vegyél elő egy könyvet.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne vonj le elhamarkodott következtetéseket, mert az csak káoszt fog okozni. Inkább próbálj meg mindennek alaposan utánajárni. A párkapcsolatodban se ess kétségbe, ha problémák adódnak, hidd el, hogy mindent meg tudtok beszélni. Munka közben azonban igyekezz félre tenni az otthoni gondokat, mert nem leszel képes tisztán látni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás