promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: új ellenségeket szerezhet a csillagjegyed?
Borítókép:  Twitter sunset_wx
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lássuk mire figyelmeztetnek a csillagok, hogy jól teljen a vasárnap, és üdén kezdődjön a hét.  

Kos (március 21. - április 20.)

Itt az ideje, hogy önmagad legyél. Néha jó másokra hallgatni, de túlságosan befolyásolhatnak a döntésedben. Nem szabad félned az ismeretlentől. Valami új kalandba belevágni bár nagy kihívás, de élvezetes is.

Bika (április 21. - május 20.)

Most aztán szerezhetsz ellenségeket, szóval jól vigyázz. Fel kell mérned milyen környezet vesz körül, és ha kell, tedd meg az első lépést. Az igazi barátokról azonban sose feledkezz meg, és ha még a jelenlegi helyzetben nem is tudtok összeülni kávézni, tartsd velük a kapcsolatot.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem vagy valami jó hangulatban, de ideje koncentrálnod a pozitív dolgokra, illetve a céljaidra. Tudod jól, hogy az élet tele van szebbnél szebb dolgokkal, fedezd fel őket! A mobilt azonban kapcsold ki egy kicsit. Hidd el, ezekre az intim pillanatokra van szükséged.

Rák (június 22. - július 22.)

Nyomasztanak a problémáid? Akkor ne félj ezeket megosztani valakivel. Ilyenkor olyan is segítséget nyújthat, akivel alapból keveset szoktál kommunikálni. Figyelj az egészségedre, nem túl jó ötlet a sok nassolás a karantén alatt. Sok fejfájástól mentheted meg magad, ha kompromisszumot kötsz.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon a szőnyeg alá akarod söpörni a kisebb dolgokat, és ez baj. Tudnod kell, hogy mindig ezekből lesznek a nagyobb gondok, amik a fejedre fognak nőni. Ha még nem is tudod rögtön megoldani, kísérd őket figyelemmel, ne csússzanak ki az irányításod alól. A befektetéseket kerüld, nem a legjobb időszak, hogy ilyesmibe belevágj.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Áldozz magadra egy kis időt, és vásárolj valami olyasmit, amivel már rég meg akartad lepni magad. A spórolás jó dolog, de jelenleg csak befordulsz tőle. Vedd elő azt az oldalát a személyiségednek, amit titkolsz, és meglátod, sokkal jobban fogod érezni magad. Figyelj a munkahelyeden, egy rossz döntés miatt kártyavárként omolhat össze minden körülötted. Csak óvatosan!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Zűrzavar lehet most az életedben, de lassan kezdenek eltűnni a felhők. A csillagok szerint hamarosan ismét a nyeregben érezheted magad. Megtalálhatnak a családi problémák, de ne zárkózz el előlük. Ha másnak van szüksége segítségre, neki se fordíts hátat. Meglátod, a karma vissza fogja ezt neked adni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jelenleg nem szabad kezdeményezned semmiben, inkább hagyd ezt másokra. Azt hiszed mindig neked kell irányítanod, de jobb, ha olykor ezt átengeded. A legjobban az tud most feltölteni, ha a családoddal töltheted az időt. Ha nincsenek a közeledben, akkor csináljatok egy webkamerás bejelentkezést, vagy csak hívd fel őket telefonon.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ne legyél mindig mogorva, és örülj a kisebb dolgoknak is. Az elégedettséged pozitív energiát tud átragasztani másokra. Figyelj arra, hogy ne legyél egocentrikus, mert sokan nézhetnek rád ezért ferdeszemmel. A munkádban tartsd a határidőket, mert ha nem, akkor nagyon rosszul fog telni a következő hétvégéd.

Bak (december 22. - január 20.)

Lekötnek az ötleteid, a külvilágról meg elfelejtkezel. Hagyd ezt, a csillagok állása szerint nem most fogod megváltani a világot. Törődj magaddal és a pároddal. Utóbbit főleg ne hanyagold el, segíts neki, amiben csak tudsz, legyen az házimunka, vagy főzés. Kimerültnek érezheted magad az utóbbi időben, szóval erősítsd az immunrendszeredet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet jön egy nehezebb időszak az életedben, de tudnod kell, hogy a barátaid mindig melletted állnak. Ápold ezeket a kapcsolatokat, mert ők tudnak most a legjobban jókedvre deríteni. A rossz hangulatodat okozhatja az is, hogy ki vagy merülve. Itt az ideje kipihenned magad. Húzd a fejedre a takarót kicsit!

Halak (február 20. - március 20.)

Kedvező a helyzet, hogy időt tudj szánni a tanulásra, és az új dolgok megismerésére. Ha megteheted, akkor dobd a sarokba egy kicsit a munkát, és legyél együtt többet a pároddal, vagy a barátaiddal. Munkában azonban jobban be kell osztanod az idődet, hétfőtől nagyon figyelj oda erre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás