Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy úrrá legyen rajtad a bezártság!

Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy úrrá legyen rajtad a bezártság!

Élet

Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy úrrá legyen rajtad a bezártság!

Élet

Ezo Terézia 05:35

Ha úgy érzed, nem kerül egyenesbe a hétvégéd, akkor segítenek a csillagok.

Kos (március 21. – április 20.)

Talán most úgy tűnhet, hogy sok dolog kudarcra van ítélve az életedben. Nem érdemes bánkódni, inkább meg kell találnod a megoldást. Jelenleg ezen agyalj, és ne hagyd, hogy a problémák eluralják a hétvégédet. Ha túl vagy rajtuk, fellélegezhetsz!

Bika (április 21. – május 20.)

Nem igazán tudod betartani a fontossági sorrendet, azonban rajtad múlik, hogy ez huzamosabb ideig így marad-e. Néha muszáj tartanod a napi rutint. Vannak olyan feladatok, amiket egyszerűen nem tudsz elkerülni. Utána persze foglalkozhatsz a szórakozással is, és az egészséged se szorítsd háttérbe. Találd meg a módját, hogy otthon mozoghass.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ma lehet meg fog találni egy olyan ötlet, amit álomnak gondolsz, de ne dobd rögtön a sarokba. Sokan vannak úgy vele, hogy ami tegnap még lehetetlen volt, az holnapra már valósággá vált. Ez lebegjen a szemed előtt, és próbáld megvalósítani. Vár rád a siker, azzal pedig ne törődj, hogy az ötlet aprócska, vagy világmegváltó.

Rák (június 22. – július 22.)

Halasztgatod a dolgokat, és ez nem valami jó ötlet. Mindig lesz olyan, amit nem lehet megkerülni. A haladék nem azt jelenti, hogy nyugodtan hátradőlhetsz. Van, amin jobb minél hamarabb túlesni. Ha nyugodt hétvégére vágysz, akkor tudd le minél hamarabb ezeket, még ha el is vesz a szabadidődből, mert később csak kellemetlenebb lesz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A csillagok állása szerint lehet ma csalódni fogsz valakiben, és még fájóbb, hogy az a valaki közel is áll hozzád. Azonban mérlegelj, mert senki sincs mostanság jó helyzetben. Nem szabad mindig ítélkezned, nézz szét először önmagadban is. Csökkentsd az elvárásokat a környezeteddel szemben.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Mindig kimondod a véleményed, és ezen ne változtass most sem. Megpróbálnak meggyőzni dolgokról, de a te meglátásod lehet a nyertes. Sokszor van, amikor engedned kell, de ez nem az a pillanat. Vigyázz, hogy valamilyen hozzád közelálló személy nehogy hibás döntést hozzon. Ez jelenleg a te felelősséged is.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Már az is nagy szó tőled, ha a jelenlegi helyzetben el tudod kerülni a feszültséget. Ne bonyolódj bele nagyobb vitákba, mert olyan elszólásod lehet, amit később nagyon meg fogsz bánni. Mindig számolj el magadban háromig, még akkor is, ha nem éles helyzetről van szó. Hidd el, a dolog később meghálálja magát.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Nyomja a lelked valami? Akkor itt az ideje, hogy kiadd magadból. Ha magadban tartod, az csak fel fog emészteni belülről. Ma fel tudod kutatni azt az embert, akivel őszintén beszélhetsz, és bármi problémád van, ő pozitívan áll majd hozzád, és ösztönözni fog. Ne hallogasd, mindent meg lehet beszélni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Ideje lenne elszakadnod kicsit a valóságtól. Csak be fogsz sokallni, ha állandóan a hírekkel foglalkozol. Inkább menekülj el a mindennapoktól: nézz meg egy üdítő filmet, olvass, találj valami kreatív elfoglaltságot. Mindegy mit csinálsz, csak tereld el a figyelmed a hétköznapokról. Ezen a hétvégén legyen ez az első.

Bak (december 22. – január 20.)

Melankolikus hangulatban vagy, így ideje felkutatnod azoknak az embereknek a társaságát, akik jó kedvre tudnak deríteni. Fontos, hogy te is pozitívabban tudj hozzáállni az élethez. Ha nem tudtok találkozni, akkor chateljetek, vagy hívd fel őket telefonon. Ideje fényesebben látnod mindent!

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Kicsit az agyadra megy a bezártság, de fel kell találnod magad. Számodra a legjobb menekülés a kreativitás. Vedd elő valamelyik régi ötleted, és kezd el fejlesztgetni. Ha megtalálod a célod, akkor a hétvége semmi perc alatt fog elröppenni, de úgy lesz vége, hogy valami hasznosat hoztál létre.

Halak (február 20. – március 20.)

Sokat foglalkozol a külvilággal, de olyan mértékben, hogy nem haladnak a saját ügyeid. Rengeteg inger ér mostanság, de ideje magadra figyelned, valamint a környezetedre. Összepontosítanod kell, és ehhez olykor ki kell zárni mindent, ami felkavarhat. Bízz magadban, és ne hagyd, hogy a negatív dolgok befolyásoljanak.

Borítókép: PsychiatryAdvisor