Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mit rejt egy női táska? A David Jones válaszol!

Mit rejt egy női táska? A David Jones válaszol!

Színes

Mit rejt egy női táska? A David Jones válaszol!

Színes

Promotions 00:00

Az alapdarabok

Fontos, hogy a táskánkban mindennek meg legyen a maga helye, és hogy fenn tartsunk egy fontossági sorrendet, hiszen nem mászkálhatunk mindig mindenhova egy kisebb bőrönddel. De ha praktikusan pakolunk, egy közepes méretű táskában is jól elférhetünk.

Pénztárca
Mindig szükségünk van a pénztárcánkra, amely szintén egy kisebb paskolási lehetőséget rejt magában. A pénztárcánkban tartsuk az iratainkat, de mindig csak annyit vigyünk magunkkal, amennyi az adott utunkhoz nélkülözhetetlen, hiszen ha véletlenül elhagynánk, rendkívül sok utánajárással szerezhetnénk vissza papírjainkat.
Az idei pénztárca trend ahosszú laposabb fazon, amelyben hajtogatás nélkül tárolhatjuk a pénzünket, illetve a legszükségesebb névjegykártyákat is! Minden tudatos nő tartson magánál egy óvszert „vészhelyzet” esetére, de ezt csak egy teljesen különálló rekeszben, hiszen a pénz könnyen felsértheti a csomagolást! Legyünk előrelátóak a saját érdekünkben! Azok, akik gyakorta hordanak magas sarkút, lábukat könnyen feltörheti a cipő, ezért pár darab nagyméretű ragtapaszt is legyen náluk.

Higiénia
Sajnos itthon nem sok lehetőségünk van kezet mosni útközben, így érdemes kézfertőtlenítő kendőt vagy víz nélkül használható kézmosó gélt a táskánkban tartanunk, hiszen ezek nem foglalnak sok helyet, mégis gyakorta szükségünk van rá, éppúgy ahogyan egy kis tubus kézkrémre is!
A toalettek higiénia szempontjából szörnyűek, így intim törlőkendőre is szükségünk lehet, főleg „azokon” a napokon! Mindig készítsünk be egy-két darab tampont és tisztasági betétet, hogy mindig komfortosan érezzük magunkat és ne érhessen váratlan meglepetés, hiszen ezek az eszközök nem foglalnak sok helyet, de ha szükség van rájuk, akkor feltétlenül és gyorsan kellenek!

Smink
A nyári időben többször lehet szükségünk a sminkünk felfrissítésére, így mindig legyen nálunk néhány alap smink: szemceruza, szempillaspirál, korrektor, arcpír és szájfény. Ezekkel a nap bármely szakaszában korrigálhatod a sminkedet! Emellett mindig legyen nálunk egy kis üveg parfüm és dezodor, hiszen nincs annál visszataszítóbb, mint amikor egy nő illata nem megfelelő! Legyen nálunk legalább egy kis fésű és egy hajgumi is, arra az esetre, ha tönkremenne a frizuránk: egy gyors mozdulattal copfot varázsolhatunk belőle.

Egyéb
Fontos egyéb felszerelés a telefonunk, a kulcsaink, és a táskánk méretétől függően esetleg napszemüveg, illetve egy összecsukható esernyő. Ha jó időben indulunk el, de tudjuk, hogy sokáig maradunk, akkor egy vékony pulcsit is elrejthetünk a táskánkban. Ha netán nem tudjuk, hogy otthon alszunk-e akkor váltóalsónemű és fogkefe is helyet kaphat! Sőt, amin a férfiak biztos meglepődnének, hogy néha még egy váltócipő is helyet kap egy tökéletes női táskában!
Minden nő titka a táskájában a rejlik, a legfőbb titok pedig az, hogy mennyi minden elfér a legkisebb táskában is, hiszen attól nő a nő, hogy titokzatos, praktikus és tudatos!

Ránk Mindig számíthatsz, a boltjainkban ízlésed szerint válogathatsz széles választékainkból!
Nézz be hozzánk, a Piac utca 79. szám alatt megtalálsz minket, vagy látogass el újonnan nyílt boltunkba a Csapó utca 4 szám alá!

Nőnap közeleg, és ne feledd, MEGÉRDEMLED:-D

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

Style Cikkek
Ha automata ajtórendszerek, akkor record!
Ha automata ajtórendszerek, akkor record!

Ha automata ajtórendszerek, akkor record!