promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudni Akarod Mit Árul el Rólad a Táskád? A David Jones válaszol!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Természetesen minden nő tisztában van vele, hogy egy táska sosem elég, hiszen ez az egyik legmeghatározóbb kiegészítője a gyengébbik nemnek. Talán éppen ezért gyűjtögetjük olyan elszántan a csinos darabokat. A divat eleve befolyásolja, milyen táska iránt érzünk vonzalmat, de eközben a pszichológusok megfigyelései alapján elmondható, hogy az alapvető személyiségjegyek befolyásolják a nőket a táska vásárlása során.

Válltáska a határozottság jele
A határozott személyiség és a praktikusságot kedvelő nők választása többnyire a válltáskára esik. Számtalan változata garantálja, hogy minden szetthez talál megfelelőt, miközben mindegyik darabra jellemző, hogy praktikus viselet a rohanó hétköznapokban. A válltáskát viselők nem rettennek meg a munkától, sőt kifejezetten szeretnek keményen dolgozni, hogy megkapják, amire vágynak.
Oldaltáska
„mindent bele” stílus kedvelői egyértelműen az oldaltáska mellett döntenek. Bármilyen eshetőségre felkészülhetnek, hiszen a trendi szatyrokra emlékeztető, ám rendkívül divatos darabok elég nagyok ahhoz, hogy a manikűrkészlettől az esernyőig elnyeljenek mindent. Hátulütője csupán annyi, hogy rekeszek nélkül hosszú percekbe telhet, míg a kívánt tárgyat elővarázsolják a táska mélyéről. Persze ez nem gond, mert viselőiket többnyire a szabad szellemük és nem a másodpercmutató rohanása vezérli. Inkább a szórakozást és a kalandot keresik.

Retiküllel kezelhetőek a nehéz helyzetek
Igazi magabiztosságot ad egy egyedi táska, amely formájával, színével és stílusával tökéletes egyensúlyt teremt cipelőjével. A nők számára, akik szívesen válogatnak a kistáskák világában,nem jelent problémát, hogy kézbe vegyék ügyeiket és mindig szemmel tartsanak valamit. Egy kézzel is kezelik a dolgokat, ami a szervezőkészségük remek kifejeződése.

Minimál dizájn
Egyszerűségben az erő. Ebben az esetben nem a forma, hanem a külső dominál. Jöhet minden stílus, de csak letisztult formában. Azok, akik ilyen típusú táskákat választanak, fontos, hogy mindig összhangban legyenek külsőleg és belsőleg egyaránt. Nem elégednek meg egy-két darabbal. A minőség mellett a mennyiség is meghatározó az életükben. Funkcionálisan szervezett életvitel, ami a kiszámíthatóságra és a stabilitásra épül.

Hivalkodó stílus
Engedd át magadat az érzelmeidnek! A kissé különc stílust kedvelő nők a kiegészítők területén sem hazudtolják meg önmagukat. Szeretik kifejezni belső világukat, így ha táskáról van szó, nem félnek a merészebb stílus felé fordulni és extravagáns darabot választani.

Töprengj el, Te melyik kategóriába vagy kategóriákba tartozol, illik-e Rád a leírás, döntsd el, hogy hű maradsz-e stílusodhoz vagy esetleg váltani fogsz.
Ránk Mindig számíthatsz, a boltjainkban ízlésed szerint válogathatsz széles választékainkból!
Gyere be és újítsd kollekciódat egy új darabbal! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás