Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Kaláka frontembere Miskolcon koncertezik

A Kaláka frontembere Miskolcon koncertezik

Zene, Film & Kultúra

A Kaláka frontembere Miskolcon koncertezik

Zene, Film & Kultúra

Promotions 08:18

Radványi Balázs, a Kaláka zenekar frontemberének műsora, amelyben megzenésített klasszikus és kortárs versek szerepelnek, ajánlott minden korosztálynak, a legkisebbeknek és a nagyobbaknak egyaránt. Az előadás címe: Dallamkaland 2019.

A művész interaktív előadást tart, amely során a gyerekeket is aktívan részesévé teszi a koncertnek. Ennek apropóján a Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész azt mondta portálunknak, hogy dalait játékos-ritmikus formában szólaltatja meg napjaink, és klasszikus költőink verseit.

„Én fél évvel a kezdetek után csatlakoztam a fiúkhoz. Kellett nekik egy csellista, aki énekelni is tud, én meg Mikó Pista osztálytársa voltam, korábban zenéltünk is együtt, így adódott, hogy megkeresett ’70 júniusában. Magnóra vettük a dalokat, megtanultam, s már én is velük pengettem. A negyven évet, mondjuk harminckilenc és felet, meg megunni nem lehet, mert sok az élmény. Én azt csinálom, amit szeretek, amit választottam. Van egy civil végzettségem, ami a Kalákán belül többekkel is előfordult. Akkor a fater szava számított a legtöbbet, így a Műegyetemet céloztuk be, és ott értük el az első tanulmányi sikereket. Utána a diploma okozott örömöt, de aztán ebből lassan, fokozatosan kihátráltunk. Talán én hátráltam ki a leglassabban.”

Borítókép: VOKE promó