promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Kaláka frontembere Miskolcon koncertezik
Borítókép:  VOKE promó
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Radványi Balázs, a Kaláka zenekar frontemberének műsora, amelyben megzenésített klasszikus és kortárs versek szerepelnek, ajánlott minden korosztálynak, a legkisebbeknek és a nagyobbaknak egyaránt. Az előadás címe: Dallamkaland 2019.

A művész interaktív előadást tart, amely során a gyerekeket is aktívan részesévé teszi a koncertnek. Ennek apropóján a Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész azt mondta portálunknak, hogy dalait játékos-ritmikus formában szólaltatja meg napjaink, és klasszikus költőink verseit.

„Én fél évvel a kezdetek után csatlakoztam a fiúkhoz. Kellett nekik egy csellista, aki énekelni is tud, én meg Mikó Pista osztálytársa voltam, korábban zenéltünk is együtt, így adódott, hogy megkeresett ’70 júniusában. Magnóra vettük a dalokat, megtanultam, s már én is velük pengettem. A negyven évet, mondjuk harminckilenc és felet, meg megunni nem lehet, mert sok az élmény. Én azt csinálom, amit szeretek, amit választottam. Van egy civil végzettségem, ami a Kalákán belül többekkel is előfordult. Akkor a fater szava számított a legtöbbet, így a Műegyetemet céloztuk be, és ott értük el az első tanulmányi sikereket. Utána a diploma okozott örömöt, de aztán ebből lassan, fokozatosan kihátráltunk. Talán én hátráltam ki a leglassabban.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás