promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Helyfoglaló: három milliót kaphat a legdalosabb pacsirta
Borítókép:  Helyfoglaló promó
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Helynekem Kulturális tér és Szórakozóhely pályázatot ír ki feltörekvő, amatőr zenekarok részére, a 2. Helyfoglaló Zenei Tehetségkutatón való részvételre.

Ez a rendezvény az Öröm a Zene tehetséggondozó program miskolci állomása, innen a nyertes bekerül az országos döntőbe, ahol a fődíj egy 3 milló Forint értékű nyeremény. Valamennyi megyei és határon túli esemény győztese bekerül a Hangfoglaló Program őszi meghallgatására, amennyiben érvényes pályázatot ad be.

A lenti feltételekkel beérkező pályázatokat elbírálják, majd értesítést küldenek a jelentkezőknek a pályázatuk elfogadásáról (esetleg elutasításáról) június 17-ig.

Jelentkezési határidő: 2019. június 15.

Az esemény június 22-én lesz megrendezve, reggel 9:30 órától 18 óráig a Helynekemben. A programban (10 órától indul) 3 saját dalt (max 15 perc játékidő) kell bemutatni, ezt értékeli az öttagú zsűri. Nevezési díj 1000 Ft tagonként, amit a helyszínen kell befizetni a regisztrációkor. 

A szervezők backline-t biztosítanak a színpadon, alap dobszereléssel. A részletekről a pályázat elfogadását visszaigazoló emailben írnak majd..

A zsűri tagja:

  • Andrásik Remo – a HANOSZ főtitkára, gitáros-zeneszerző (Remo-Rudán Band stb.)
  • Maróthy Zoltán – gitáros-zeneszerző (Ossian, Fahrenheit, Koncz Zsuzsa stb.)
  • Horváth Balázs – gitáros-zeneszerző, gitártanár (Bíborszél, Miskolci Rock-Suli)
  • Oláh Szabolcs – zenész-énekes-zeneszerző-szövegíró-producer (FreshFabrik stb.)
  • Nahaj Péter – énekes-gitáros-zeneszerző-szövegíró, zenetanár (Sky Fanatic)

A versenyre kizárólag emailben lehet jelentkezni egy kitöltött (itt kattintva letölthető) jelentkezési lappal és egy link vagy zenei file csatolásával, ami a zenekar 1 darab saját számát tartalmazza. Ezeket a himer.paya@gmail.com címre kell elküldeni, a „Tárgy”-ban szerepelnie kell: „Jelentkezés a Helyfoglaló tehetsékutatóra”, utána pedig a zenekar nevét kell beírni.

Az esemény a közönség számára ingyenesen látogatható!

A helyezések és a díjak a versenyprogram után, a zsűri értékelése alapján kerülnek kiosztásra.

Nyeremények: 

  • Music Sajó hangszerbolt felajánlása 12 óra stúdióidő.
  • A HELYNEKEM felajánlása: 10 fős video disco belépőjegy - felhasználható 2019. augusztus 31.-ig (a belépőjegy csoportosan használható fel, így a 10 főnek egyszerre kell megérkeznie). Szabadon választható koncert belépőjegy (egy zenekar részére), felhasználható 2019. december 31-ig.
  •  Az Olasz és Társa Hangszerbolt felajánlása egy 20 ezer forint értékű ajándékutalvány, amit egy kiemelkedő hangszeres játékos kap meg. 
  •  A Miskolci Kulturális Központ felajánlása egy fellépési lehetőség valamelyik városi rendezvényen. (Pl. Becherovka Miskolci Farsang)
  • Az 1. helyezett egy bemutatkozási lehetőséget (interjú) kap a Music Média magazinban. (a többi nyereménye mellett)
  • Sky Fanatic ajándékcsomag és előzenekari fellépés - egy egyeztetett helyszínre, időpontra a S.F. előtt. 
  • Egy zenekar bemutatkozási lehetőséget kap a Rádió M-ben, Béres Szabolcs műsorában.
  • Egy szerencsés zenekar 10 óra stúdióidőt nyer a HangArt stúdióban. 
  • Egy zenekar fellépési lehetőséget kap augusztusban a Kolorfesztivál 7.0-án, Kazincbarcikán.

Az 1. helyezett az itt kapott díjakon kívül felléphet még a 2019-as Hangfoglaló Magyarország Tehetségkutató döntőjében is Budapesten, október elején. Az itt győztes csapat viszi a fődíjat, ami 3 millió forint értékű.

Ez az alábbiak szerint oszlik meg: 1 millió Ft értékű hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzés, valamint a Hangfoglaló Program által felajánlott 2 milliós támogatás, amelyet a győztes lemezanyag és videoklip készítésre fordíthat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás