promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még pár nap és Miskolc kedvenc fesztiválján tombolhatunk
Borítókép:  MEN promo
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Általánosan elfogadott tény, hogy Miskolci Egyetemi Napokon lenni jó! Ezt, az 1977-ben először megrendezett MEN résztvevői is tudták, és az a több ezer fiatal is megtapasztalhatja, akik idén május 9-12. között kilátogat arra a rendezvényre, amely jól megtermett könnyűzenei fesztivállá nőtte ki magát az évek során.

A régió meghatározó egyetemi fesztiválját idén is a Miskolci Egyetem zárt parkjában található RockWell Klubban és a klub előtti füves területeken, két szabadtéri színpadon, valamint két klubszínpadon rendezik. Az esemény május 9-én csütörtökön kezdődik és hétfő hajnalban ér véget. Az idei négynapos (!) bulin sok-sok fellépő szórakoztatja majd a látogatókat, és természetesen a selmeci hagyományokat megidéző, diákrektor-választással egybekötött programokat is megrendezik – ezekre napközben kerítenek sort.

A hagyományőrző programok és az azt kísérő, hajnalba nyúló zenei események felejthetetlen és fárasztó napokat ígérnek: a 4 nap alatt 17 koncert és ugyanennyi Dj szórakoztatja majd a látogatókat. Tavaly a MEN-en több mint 10 000-en voltak, idén még több látogatóra számítanak a szervezők. Április 30-ig a bérletek elővételben is megvásárolhatóak, azután már csak a helyszínen.

Óriási hangulat, kihagyhatatlan koncertek, hatalmas buli! Ez Miskolc kedvenc fesztiválja. Az igazi fanatikusok már kezdhetik a visszaszámlálást május legjobban várt partijáig, hiszen jobbnál jobb magyar zenekarok és lemezlovasok kapnak helyet ezúttal is a repertoárban: Horváth Tamás, Brains, AK26, Kozmix, Road, Follow the Flow, Bye Alex és Slepp, Groovehouse, Kis Grófo, MC Hawer és a Tekknő, Alvin és a Mókusok, BASSHUNTER, Sky Fanatic, Missh, Krúbi, BSW, Essem Szecsei, Pixa, Hangover, Jackwell, Matt Flaron, Goldhand Music Channel, Katapult DJ, és még sokan mások…

„Megkérdezem: hé, ti MEN-tek?
Hogyne MEN-nénk?

Isten MEN-ts, kihagyni a MEN-t.
MEN-degélve indulunk,
Majd meg nem állva tombolunk.”

(Eszter Pirigyi)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás