Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ismét lesz Kassa-Miskolc ultramaraton

Ismét lesz Kassa-Miskolc ultramaraton

Helyi Hírek

Ismét lesz Kassa-Miskolc ultramaraton

Helyi Hírek

Promotions 08:18

Ismét megrendezik a Kassa-Miskolc ultramaratont, az első futóversenyre húsz évvel ezelőtt került sor, most május 18-án rajtol Kassáról a mezőny.

A 113 kilométeres távot egyéniben és 5-10 tagú váltóban teljesíthetik az indulók. A rendezők a hazai és külföldi hosszútávfutóknak kínálnak megméretési lehetőséget, a két testvérváros közötti táv érinti a szlovákiai Krasna, Nizna Mysla, a magyarországi Kéked, Gönc, Vizsoly, Abaújszántó, Hernádkércs, Szikszó és Sajóvámos településeket.

Nevezni már lehet a rendező miskolci Marathon Club honlapján, ahol az érdeklődők a magyar mellett szlovák és angol nyelven is regisztrálhatnak, illetve hasznos információkhoz juthatnak. 

Már leadta nevezését a magyar hosszútávfutás egyik kiemelkedő alakja, a Fancsalban élő Bogár János, aki 20 éve tartja a 100 km-es országos csúcsot, és ezen a távon Európa-bajnoki címmel is büszkélkedhet. Bogár János több sikere mellett nyert a Spartathlonon, és hatszor diadalmaskodott a Bécs-Budapest Szupermaratonon is – ismertették a szervezők.

Borítókép: boon.hu