promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyuricza Dórát is durván betámadták – Rácz Jenő Schobert Norbit és a feleségét is megvédte
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök zsűritagjának sok lelkizés jut az utóbbi időben.

Schobert Norbiék újra címlapra kerültek, és kiemelten foglalkozik velük a bulvármédia. Az egész onnan indult – amiről a Promotions elsőként számolt be – hogy Schobert Lara megbukott az érettségin.

Később kiderült, hogy az egyik osztálytársa miatt szárnyra kelt pletyka nem szóbeszéd volt, mivel a Rubint Réka és Schobert Norbi 18 éves lánya valóban elhasalt. Magyarország fitneszguruja aztán nem akarta tovább húzni a dolgot, és az RTL Klub Reggeli című műsorában végre beszélt erről az ügyről. Rögtön hozzátette, hogy valaki ezzel magántitoksértést követett el.

Na igen, de aztán jött Tibi atya, aki keményen kiosztotta őket ezért a kijelentésért, ráadásul Norbit egy internetes csoport is folyamatosan támadja.  

Végül Rácz Jenő is beszállt az adok-kapokba, és szintén kifejtette a véleményét, pedig mindig igyekszik csendben maradni, ha ilyen esettel találkozik.

„Az, hogy egy gyereknek a fényképe mellé malacfejeket tesznek ki, meg hasonló, az gyűlöletpropaganda, az bűncselekmény. Azt gondolom, hogy ez a mai világban nem fordulhat elő, hogy így bántalmazzunk embereket”

- idézte az rtl.hu A Konyhafőnök zsűritagját, aki hozzátette, hogy szerinte Norbi nem bántott senkit, és a fitneszguru korábbi, botrányt kiváltó megszólalásain csak nevetett egyet.

Rácz Jenőnek nem csak Schobert Norbi és a családja, hanem a saját felesége mellett is ki kellett állnia az utóbbi időben, ugyanis a friss anyukát szintén betámadták az internetezők.

Rácz-Gyuricza Dóra nem rég adott életet a kislányuknak, Kamillának, és úgy gondolta, hogy szeretné megosztani a tapasztalatait a többi anyukával. Emiatt rögtön beleszállt néhány gyakorlatiasabb influenszer, hogy csak három hónapja van benne ebben az egészben, pont ezért ne osztogassa az észt az anyaságról. Dóri összetört, és nem is akarta továbbfolytatni ezt a dolgot.

„Jenő mondta, hogy ne butáskodjak, rengeteg munkám van benne, semmi ártót nem mondok, sőt, őszintén beszélek a kényesebb anyatémákról is, és ha csak egy anyuka azt érzi majd, miután megnézte a videót, hogy nincs egyedül, már megérte”

- mondta a Blikknek Gyuricza Dóra.

A Michelin-csillagos séf felesége hozzátette, hogy sokkal könnyebben csinálta volna végig az első négy hónapot, ha tudja, hogy nincs egyedül, de sok kérdésre nem talált választ interneten. Gyuricza Dóra jól tette, hogy nem hagyta magát, mivel rengeteg édesanya vette fel vele a kapcsolatot, akik támogatják is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás