promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Riasztó fotók készültek Pierce Brosnanről, felismerhetetlen a női szívek millióit megdobogtató sármőr
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem voltunk felkészülve erre, még sosem láthattuk így az egykor James Bondot.

Pierce Brosnan neve évtizedek óta egyet jelent az elegáns akcióhőssel, aki előtt nincsenek olyan megoldhatatlan helyzetek, melyekből ne tudná magát kivágni – nem véletlenül választották a kilencvenes években éppen őt James Bondnak.

Brosnannek ugyanakkor nem csupán a 007-es szerepe állt jól, gyakorlatilag bárki bőrébe belebújtathatták, a Mamma Miában is nagy sikere volt, de vígjátékokban is láthattuk már, mint ahogy drámasorozatban is szerepelt az elmúlt években.

Az ügyeletes sármőr bár már 71. évét tapossa, remekül tartja magát, és természetesen napjainkban is aktív. A mostani szerepe azonban egyáltalán nem megszokott, lévén szinte teljesen felismerhetetlenné maszkírozták a forgatáson.

Brosnan ezúttal egy bokszedző bőrébe bújt, a Giant című film Angliában játszódik. A színész Naseem „Prince” Hamed egykori profi ökölvívó életét dolgozza fel, aki 1992 és 2002 között a WBO és a WBC világbajnoki címeit is megszerezte, ám a sportpolitika több alkalommal is megtörte karrierjét, utolsó – egyetlen vereséggel végződő – mérkőzését követően pedig a visszavonulás mellett döntött.

Hamed mind Európában, mind pedig az Egyesült Államokban óriási hírnévre tett szert, rendkívüli karrierje pedig Brendan Ingle segítségével ívelt folyamatosan felfelé. Ingle több nagy bajnokot is kinevelt, 2018-ban, 77 éves korában hunyt el.

Ingle és Brosnan között valójában lehet látni a hasonlóságot, azonban így is nagyon furcsa így látni az egykori James Bondot, aki a szerep kedvéért ritkuló hajra és kerek szemüvegre váltott. Brosnan legutóbbi filmjében is alaposan átváltozott, a The Last Rifleman című alkotásban egy a valós koránál jóval idősebb veterán katona keserédes kalandjait követhetjük nyomon. Alighanem mindkét filmet megéri megnézni!

Forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás