promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tibi atya leigázta Schobert Lara tangás fenekét, és persze Schobert Norbit sem kímélte
Borítókép:  Lara Schóbert csatorna - YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi és Tibi atya most kíméletlenül összeakaszthatja a bajszát.

Elsőként írtunk róla, hogy Schobert Lara megbukott az érettségin. Azért is lett gyanús az embereknek a dolog, mivel a család folyamatosan beszámolt mindenről a közösségi médiában, hogy Lara miképp küzdi le az akadályokat az érettségin, de aztán hirtelen nagy lett a csend.

Később kiderült, hogy az egyik osztálytársa miatt szárnyra kelt pletyka nem szóbeszéd volt, mivel a Rubint Réka és Schobert Norbi 18 éves lánya valóban elhasalt. Magyarország fitneszguruja nem olyan rég ki is akadt az RTL Klub Reggeli című műsorában.

„Valaki magántitoksértést követett el. Azt tette a médiában közzé, hogy Lara az érettségin megbukott. Ezzel ország-világ előtt megalázta a lányomat. Ez magántitok”

- nyilatkozta Norbi, aki hozzátette, hogy sokan megbuknak az érettségin, és a lánya ettől még nem rossz ember.

A fiatal mögött nehéz év áll: meghalt a nagymamája, az apja sztrókot kapott, és egy szakítást is át kellett élnie, így Schobert Norbi szerint ennyi trauma után csoda, hogy a lánya idáig eljutott.

Magyarország egyik legnagyobb követőtáborával rendelkező bloggere, Tibi atya úgy döntött, hogy nem fogja szó nélkül hagyni a mostani botrányt, és hosszan leírta Facebookon a véleményét.

„Sajnálattal közlöm, hogy a lányod, Schobert Lara közszereplő. Jóval 18 éves kora előtt lett az, amiben neked tevőleges szereped volt. Ha a tangás segge tömegek számára elérhető testképi etalon, akkor  bizony joga van ugyanannak a tömegnek ahhoz is hozzáférni, hogy milyen áron. Schobert Lara kizökkentő erejű szembesítés korunk degeneráltságával: az internet mégsem a kultúrát juttatta el minden háztartásba, hanem a celebek perverzióját. Mi más is lehetne ennek jobb szimbóluma, mint hogy a lányod, Lara, ma annyira sem tud megélni a fejéből, hogy az értelmi fogyatékosságra optimalizált érettségit letegye, a seggéből viszont olyan életszínvonalon, ami a legtöbb diplomásnak is elérhetetlen?”

- fogalmazta meg a véleményét a blogger.

Tibi atya arra is kitért, hogy ha a család tényleg megoszt minden magánéleti dolgot a tömeggel, akkor miért háborodik fel azon Norbi, amikor kiderül, hogy a lánya rosszul teljesített az érettségin, mivel ez is ugyanúgy hozzátartozik a teljes képhez, mint a tengerparton pucsítás, vagy éppen a nagymama halála.

Cikkünk írásakor a poszt már 60 ezer lájkon is túl volt. Az RTL közben megjegyezte, hogy blog szerzője egy éves próbaidőn van korábbi megjegyzései miatt, de úgy látja, hogy ha ezért a kijelentéséért súlyosbítják azt, akkor ezt az árat meg kell fizetnie. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás