promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Száguld felénk az újabb hidegfront, már tudjuk, hol lesz nagyobb eső
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb hidegfront közeledik felénk, ezen a napon ér ide.

Most még nyugodt lesz felettünk a légkör, pénteken nem sokban fog különbözni az időjárás, mint csütörtökön; esetleg több napsütés lehet majd. Aztán hétvégén jön a változás, már száguld felénk egy újabb hidegfront, ami miatt már most kiadták a riasztást a meteorológusok.

A hét utolsó napjára eddig 9 vármegyére adtak ki veszélyjelzést a zivatartevékenység miatt; elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat.

(Fotó: OMSZ)

Ami az addigi időjárást jelenti: pénteken a nappali gomolyfelhő-képződés mellett sok napsütésre számíthatunk, azonban a nap második felében az északi tájak fölé vastagabb felhőtömbök is besodródhatnak. Legfeljebb néhány helyen fordulhat elő futó zápor. Az északi, északkeleti szél többfelé lesz élénk. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul. Késő estére többnyire 10 és 16 fok közé hűl le a levegő.

Szombaton a fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütés várható, majd estétől észak felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet. Kicsi a csapadék esélye, főleg északkeleten és esetleg délnyugaton fordulhat elő délutántól néhol zápor. Helyenként megélénkülhet az északi, északkeleti szél. Délután 20, 25 fok közé melegszik fel a levegő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás