promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kemény lesz, sok eső robog hazánk felé, ekkor csaphat le - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elkövetkező napokban tehát ilyen időjárásban lehet majd részünk hazánkban.

Hó, havazás, tél és kissé hideg időjárás. Az elmúlt időszakban ezek voltak a kulcsszavak, régen nem látott mennyiségű hó esett, és nagyon sok táj Magyarországon már napok óta fehérben pompázik. A hét közepén persze a rengeteg hó miatt órisái felfordulások történtek hazánk több részében is, és nagyon sok helyen a közlekedés is akadozott. A hétvégére azonban megnyugodott kissé az időjárás, és már csak csendben havazott.

Ám kérdés, hogy ilyen előzmények után, milyen időjárás várható majd a következő héten, mit mondanak a meteorológusok?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint nem nyugszik meg az időjárásunk, ugyanis hajnalban és reggel érkezik majd a következő okklúziós front ismét, amelyből ismért elszórtan számíthatunk majd kisebb mennyiségű csapadékra. Kedden viszont hosszabb vagy rövidebb időre több országrészben is kisüthet majd a nap. A hét közepén pedig egy ciklon vonul át a Kárpát-medence felett, így pedig jelentősebb mennyiségű csapadékra lehet majd számítani Magyarországon, és mint ahogy a meteorológusok mondják, várhatóan eső formájában.

Jelentős csapadékra lehet tehát számítani majd.

Ám a hét első felében enyhül majd az idő.

Hogy az egyes országrészekben milyen idő vár majd ránk az elkövetkező napokban, azt megnézhetitek az OMSZ Youtube-videós előrejelzésében, amelyben arról is tájékozódhattok, hogy az egyes országrészekben milyen halmazállapotú lesz majd a csapadék, amely jön.

Íme Magyarország térképe, rengeteg információval az előttünk lévő időjárási viszonyokról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás