promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Momoa elengedte magát, aputestű félistenként köszöntötte rajongóit, láthatóan remekül érzi magát a bőrében
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pánikra semmi ok, Jason Momoa így is mindenki kedvence marad!

Mint ahogy ez Japánban is teljesen egyértelmű volt, ahol a 44 éves hawaii-i származású amerikai színész az Osaka Comic Con nevű rendezvényen vett részt, a rajongók pedig odáig voltak, amikor a színpadra lépett.

Momoa, aki japánul is köszöntötte a rendezvényre látogatókat, láthatóan még a téli formáját őrzi, de ez a világon senkit nem zavart, legfőképpen őt magát nem, hiszen széles mosollyal sétált a publikum elé.

A női szívek millióit meghódító színészről egyébként idén kezdett el terjedni a hír, hogy a korábban harmonikus házassága Lisa Bonettel már egész biztosan a végéhez ért. Habár már két éve lehetett hallani, hogy nincs minden rendben közöttük, idén januárban Bonet végül beadta a válópert.

A párnak két közös gyermeke született, egykori feleségének lányát pedig saját gyermekeként szerette Momoa. Nem csoda, hogy sokan úgy vélték, hogy az övék a sztárházasságok mintapéldája, ám a felszín alatti konfliktusok végül mégis felőrölték kapcsolatukat.

A pár 17 évvel ezelőtt jött össze, ám mivel Momoa folyamatosan dolgozott, ezért vélhetően az is közrejátszott házasságuk megromlásában, hogy kevés időt tudtak együtt eltölteni. Felesége már 2022-ben elköltözött tőle, ám a próbálkozások ellenére sem sikerült megmenteniük a házasságukat.

A színész azóta sem változtatott túl sokat életformáján, a válás után kiderült, hogy épp egy dokumentumfilmet forgat, ami miatt gyakorlatilag egy lakókocsi lett az otthona. Folyamatosan úton van, és nem csupán a filmezés miatt. A legutóbbi, oszakai rendezvény egy rajongói találkozó volt, ahol többek között pódiumbeszélgetések, előadások, valamint közös fotózások színesítették a programokat.

Jason Momoa természetesen ezek mellett folyamatosan feltűnik a legnagyobb produkciókban is, tavaly a Halálos iramban legújabb részében, a Flash-ben, valamint az Aquaman és az Elveszett Királyságban is szerepet vállalt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás