promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs döbbenetes titkot osztott meg házasságáról, nagyon sokan nem bírnának úgy élni, mint ők
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha szórakozásról van szó, a legtöbben ragaszkodnak ahhoz, hogy párjukkal menjenek.

Sokak életében a húszas éveik jelentik a bulizós időszakot, ezt követően szép lassan lecsengenek a szombat esti, már-már kötelező jellegű partik, a legtöbben ekkor már megelégszenek havonta egy-egy alkalommal is, amikor összeülnek a barátokkal.

Nem így megy ez Sebestyén Balázséknál, ahol ma is fontos részét képezi a hétvégéknek az aktív szórakozás, ugyanakkor felesége, Horváth Viktória mindemellett remek anyuka, aki otthon is helytáll, szabadidejét azonban igyekszik pörgősen tölteni.

Balázs, aki általában ritkán oszt meg történeteket a magánéletéből, most kivételt tett, és a BEST-nek elmondta, hogy továbbra is rendszeresen eljárnak szórakozni, és természetesen nincsenek összekötve, így nem csak egymással tudják elképzelni ezeket az alkalmakat. Azonban azt is elismerte, hogy vannak olyanok, akik ezzel nem tudnának azonosulni, ám ebben sem lát semmiféle problémát.

„Mi nagyon toljuk ezt a külön bulit. Nálunk nincs ráflesselve, ki mit csinál. Viki iszonyatosan tolja, minden héten. Most jön a fesztiválszezon. Fel sem merül, hogy ne menjen”

– árulta el Sebestyén Balázs, aki 2009-ben házasodott össze Vikivel.

„Partizzon, bulizzon, érezze jól magát. Vannak, akiknél elképzelhetetlen, hogy külön menjenek. Azt is megértem. Ők együtt szeretnek, szerintem az is egy jó dolog. Ez nincs nagyon kőbe vésve”

– tette hozzá.

A rádiós és tévés műsorvezető azt is kiemelte, hogy náluk ez sosem okozott problémát, mint ahogy féltékenykedés sincs abból, ha valamelyikük a másik nélkül megy el szórakozni, hiszen kölcsönösen megbíznak egymásban, ezért aztán egyáltalán nincs arra szükségük, hogy folyamatosan ellenőrizgessék a másikat. Persze kettesben is töltenek minőségi szabadidőt, de ez nem zárja ki azt, hogy külön is eljárjanak szórakozni.

Forrás: Blikk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás