promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt, Szoboszlai Dominik jövőjéről fontos hír jött, és ennek minden magyar örülni fog
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már a mérkőzés előtt eldőlt a nagy kérdés, a Liverpool felszabadultan játszott, nagy győzelem lett a vége.

Szoboszlai Dominikéknak az elmúlt hónap nagyon rosszul sikerült, győzelem alig akadt, a sok döntetlen mellett pedig nagyon csúnya és fájó vereségek csúsztak be. Ezzel pedig el is dőlt, hogy nem lesz meg a korábban vizionált négy kupa az év végén, Jürgen Klopp utolsó tánca nem hoz aranycunamit, ennek ellenére a német mester így is hatalmas büszkeséggel távozhat, hiszen az elmúlt szezonokban a Liverpool FC jobbára ott volt a dobogón, az első három között. Bajnokok lettek a Vörösök, többször pedig éppen lecsúsztak a bajnoki címről.

Klopp mesterrel Bajnokok Ligáját is nyertek, és több olyan csúcsmeccs is volt a Klopp-érában, amire örökre emlékezni fognak a világon. A Barcelona elleni hazai 4:0 mesterpéldája annak, hogy micsoda mentális erőt hozott Liverpoolba a német szakember.

Klopp viszont nagy aggodalommal már arról is beszélt az elmúlt időszakban, hogy még a negyedik hely is kérdéses. Ez pedig óriási érvágás lett volna, hiszen két egymást követő évben is kimaradhattak volna az elitek csatározásaiból. Ám már a Tottenham elleni meccs előtt eldőlt, hogy meglesz a 4. hely. Ennek ellenére a Liverpooliak most 4:2-re győztek a Tottenham ellen, és visszavágtak az őszi vereségért.

Szoboszlai Dominikot így jövőre láthatjuk a Bajnokok Ligájában is, ott is bizonyíthat majd a Vörösök mezében a fiatal magyar tehetség. Ám, hogy épp melyik poszton, arról még nagyon sokat fogunk beszélni.

Ontja majd a gólokat is?

Hiszen korábban többször is szó volt arról, hogy az új holland tréner érkezésével, aki nagyon kedveli előretolni a középpályásait, valójában rengeteg támadófeladatot is kaphat majd a magyar játékos. A This is Anfield oldalán meg is jelent egy, a szakemberek által jövendölt felállás a Liverpool FC jövőbeli formációjáról.

Ebben pedig a magyar játékost is jelzik, a szakértők nagy része egyetért abban, hogy Arne Slot érkezésével nagyon kitágulnak majd Szoboszlai Dominik lehetőségei.

Átalakul az elit küzdelme.

Jövőre amúgy nagyon átalakul a Bajnokok Ligája, az izgalmas pedig még jobban a tetőfokára hágnak majd. 32 helyett 36 csapat vesz majd részt a küzdelmekben, több érkezik majd az elit bajnokságokból. Minden klub pedig nyolc ellenfél ellen játszik majd, tehát sokkal kiélezettebb mérkőzések várhatók, és egy-egy bravúros pontszerzés nagyon sokat érhet majd az új rendszerben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás