promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
800 éves múmiát találtak egy férfinél, bizarr titokról rántotta le a leplet a rendőrség
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 26 éves férfi a spirituális barátnőjének nevezte a több száz éves múmiát.

Egészen felkavaró eset történt nemrég Peruban, hirtelen az ember szinte nem is tudja hová tenni a dolgot. A rendőrség arra lett figyelmes, hogy egy férfi iszogat egy ásatáson, ezért oda mentek hozzá. Volt nála egy piros hűtőszatyor is, ezért megkérdezték, hogy mi van benne. Minden bizonnyal arra számítottak, hogy még egy kis pia lapul a férfinél, de az igazság ennél jóval sokkolóbb volt.

A 26 éves Julio Cesar Bermejo hihetetlen módon egy körülbelül 600-800 éves múmiát tartott a hűtőszatyorba, ettől pedig természetesen nagyon megrökönyödtek a rendőrök, akik még sosem láttak ilyet. Egyből el is kezdték kivizsgálni az első látásra is elképesztően betegnek tűnő ügyet, aminek a híre sokakat kiakasztott – ráadásul nemcsak Peruban, hanem szinte az egész világon.

A férfi azt mondta a hatóságoknak, hogy az általa Juanitának nevezett, magzatpózban nyugvó emberi maradvány nem más, mint az ő spirituális barátnője, az édesapjától kapta, és már több, mint 30 éve a családja tulajdonában van – sőt, még együtt is szoktak aludni, vagyis elég közeli kapcsolatot ápol a mumifikálódott tetemmel.

A vizsgálatok során hamar kiderült, hogy a Juanitának nevezett, több száz éves múmia igazából nem nő, hanem egy 45 évesen elhunyt férfi. A hatóságok természetesen egyből elkobozták a maradványokat, hogy hosszú idő után végre méltó helyre kerüljön a holttest – arról egyelőre nincsenek hírek, hogy mi lesz Julio Cesar Bermejo sorsa, de az biztos, hogy innentől kezdve nem legy ugyanolyan az élete.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás