promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a bombahír, most közölték Szoboszlairól, megállíthatatlanul tör felfelé a Liverpool 8-asa
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai népszerűsége az egeket nyaldossa a világon.

Az elmúlt hónapokban kevesebb hír jött Szoboszlairól, mive la magyar játékos hónapokig sérült volt, ám a csapat így is szépen menetelt előre a bajnokságban. Két óriási derbit is megvívtak, a másodiknál pedig már Szoboszlai Dominik is a pályán volt. Először az Arsenal otthonában tartották sokáig az x-et, végül kikaptak, így az Ágyúsok megkezdték a felfelé lédelést a bajnokságban, később pedig a City ellen játszottak döntetlent, amely eredmény révén az Arsenal az első helyre került.

A bajnokságban most egyenlő pontszámmal, ám jobb gólkülönbséggel áll az élen a londoni egyesület.

Szusszanásnyi szünet következett, hiszen válogatott-mérkőzések vannak most világszerte. A magyar válogatott pár nappal ezelőtt győzte le Törökországot éppen Szoboszlai góljával, kedden pedig már Koszovó nemzeti együttese ellen vívnak nagy csatát. Eközben azonban a Liverpool FC-vel foglalkozó rajongói oldalak nem pihennek, most például kiadtak egy újabb statisztikát, hogy ki vezeti Liverpool-ban a mezeladási listákat.

Korábban már volt róla szó, hogy Szoboszlai az élre állt, és a 8-as mez bizony nagyon kelendő. Ez a szám amúgy korábban a Liverpool FC ikonikus játékosáé, Steven Gerrardé volt, így sok szurkolónak természetesen jut eszébe, hogy Szoboszlai idővel olyan legenda lehet a Vörösöknél, mint egykor Gerrard volt.

Sokak kedvence, és egy elképesztő szám is tanúskodik erről.

A Jürgen Klopp nevű rajongói oldal közölte a friss számokat a mezeladásoknál, és bomba hír, hogy még mindig Szoboszlai vezeti a listát, megelőzve többek között a már legendává vált Szalahot is.

Pontosan így áll a lista:

1. Dominik Szoboszlai (8), 2. Mohamed Salah (11), 3. Alexis Mac Allister (10), 4. Trent Alexander-Arnold (66), 5. Darwin Nunez (9), 6. Luis Diaz (7), 7. Alisson (1)

Korábban amúgy az Aréna4 munkatársai, Monoki Lehel és Sebők Vilmos a Liverpool FC hivatalos ajándékboltjában járt megnézni, hogy Szoboszlai mezei mennyire népszerűek, és hogy mennyiért lehet hozzájutni a magyar játékos mezeiért, illetve, hogy mennyibe kerül egy olyan konstrukció, ahol aláírást is kaphatunk a pénzünkért a mez mellé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás