promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem hagyta szó nélkül Szoboszlai beszólását Schäfer András, ezzel reagált csapattársa megjegyzésére
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schäfer András így üzent Szoboszlai Dominiknak.

A magyar válogatott hazai pályán, a Puskás Arénában 1:0-ra győzte le Törökországot. A mérkőzést eldöntő gólt Szoboszlai Dominik szerezte 11-esből. A mérkőzés után a Liverpool aranylábú játékosa válaszolt az újságírók kérdéseire.


A csapatkapitány egyrészt elmondta, hogy mennyire tudatosan lépett vissza sokszor a védelembe: elmondása szerint lehet, hogy néha túlságosan is mélyen volt, de ez meg volt beszélve, és kicsit tudatos is volt az ő részéről. Aztán nem mehetett el szó nélkül csapattársa, Schäfer András lesgólja mellett sem.

„Ha nem kondizott volna ennyit, a válla nem lógott volna be”

- mondta Szoboszlai Dominik.

A vicces beszólás természetesen eljutott Schäfer Andráshoz is, aki a saját közösségi oldalán reagált a megjegyzésre. A labdarúgó kitett egy szerkesztett képet magáról, amin hatalmas, Arnold Schwarzenegger-hez hasonló izomkolosszusként látható, és csak annyit írt oda hozzá angolul, hogy

„Én 2026-ban”.

Tehát nem kizárt, hogy András 2 év múlva valóban egy kétajtós szekrényként fog pályára lépni, bár akkor már inkább az amerikai futballban tudnánk elképzelni, mert ilyen óriási testtel biztos nem lenne előtte soha akadály.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás