promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: felismered Arnold Schwarzenegger filmjeit egyetlen képkockáról? - 2. rész
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger rajongói ismét próbára tehetik magukat ezzel a képes kvízzel.

Arnold Schwarzenegger egy igazi hollywoodi ikon, akinek a munkáit az egész világ imádja, főleg a '80-as, '90-es évekből, amikor igazán a csúcson voltak azok az akciófilmek, amikben a kigyúrt hős egyszemélyes hadseregként szolgáltatott igazságot. Korábban már készítettünk egy képes kvízt a világsztár filmjeiből, de mivel most jött ki élete első sorozata, a Fubar a Netflixen, ezért most újra elővesszük őt – az előző kvízt itt lehet elérni, ezt is sokan szerették:

Sylvester Stallone mellett Arnold Schwarzenegger az, aki még most is igazi sztár, ráadásul aktívan hozza nekünk a szórakoztató, helyenként kőkemény alkotásokat. Nem meglepő, hogy miután Sly is csinált egy sorozatot, Arnie is belevágott egybe, de most inkább az osztrák tölgy filmjeire koncentrálunk, hogy ezzel is felelevenítsük a rendkívül impozáns pályafutását, amivel nézők millióinak okozott határtalan örömöt az utóbbi évtizedekben.

Már csak az a kérdés, hogy vajon képes vagy ismét felismerni Arnold Schwarzenegger filmjeit mindössze egyetlen képkocka alapján?

Jobb, ha alaposan felkötik a gatyájukat Arnold Schwarzengger rajongói, ugyanis ez a kvíz jóval nehezebb lesz, mint az előző volt, így tényleg csak a legjobbak képesek a sokak által áhított 10/10-re:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás