promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan fordulat jön az időjárásban, amire azonnal felkapod a fejed, nyíltan beszéltek róla a meteorológusok - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismét változás következik be az időjárásban.

Az elmúlt időszakban bizony változatos időjárásban volt részünk, még hidegfront is jött a Kárpát-medencébe, záporok és zivatarok szegélyezték az útját. Miközben sok helyen még jégeső is volt az országban, és valahol közül 2 fokig lehűlt a levegő nap közben, ilyen volt például a Bakonyban. Szóval attól függetlenül, hogy megérkezett a tavasz, kicsit szeszélyes lett körülöttünk minden. A jégeső néhol olyan sűrű volt, hogy szinte kifehéredett tőle a táj, mintha hirtelen egy rövid időre visszacsöppentünk volna a télbe.

De most mi következik majd ezek után?

Változás, fordulat.

A meteorológusok most azt mondták, hogy kedden még több helyen fagyhat majd, tehát erre kell készülnünk a hét második napján. Ám ezt követően már enyhébb léghullámok nyomulnak be a Kárpát-medencébe. És a hét végére már azt mondják egyelőre, a legfrissebb előrejelzésekben a meteorológusok, hogy bizony nyárias melegre készülhetünk majd. A hét további részében tehát az éjszakák már fagymentesek lehetnek, a csúcshőmérsékletek pedig egyre több helyen meghaladják majd a 20 fokot, egyes helyeken pedig a 25 fok sem kizárt.

Íme a HungaroMet térképes előrejelzése, amelyben térképre vetítve láthatjátok majd, hogy az egyes országrészekben, ott, ahol ti laktok, pontosan milyen időben lehet majd részünk a nap folyamán, illetve az előttünk álló napok folyamán. Kedden amúgy a maximumok 13 és 18 fok között alakulhatnak majd az országban, némely országrészekben közben viharos szélre is lehet majd számítani.

Íme az előrejelzés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás