promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Régen látott közönségkedvenccel robbant az RTL,  váratlan felbukkanására már nem is kell sokat várnunk
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamarosan újra képernyőre kerül az RTL sikerműsora.

Néhány hónappal ezelőtt érkezett a bejelentés miszerint 2024-ben is elindul az RTL népszerű társkereső reality-je, a Házasodna a gazda. 

Akkor a hír bejelentése mellett a csatorna kihangsúlyozta azt is, hogy az előző évadban három gazda keresett magának párt, közülük pedig Gergő gazda és választottja, Kíra azóta is együtt vannak. A casting már meg is történt a műsorba, a párra vágyó gazdák pedig hamarosan be is mutatkoznak.

Kiderült ugyanis, hogy a Házasodna a gazda már április 14-én, vasárnap este folytatódik az RTL-en. Az első adásban pedig 3 nő és 6 férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője.

A Házasodna a gazda  első epizódjában hamar meg is ismerhetjük a párra váró gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik valamint arról is mesélnek, hogy milyen társat képzelnek el maguk mellé. Van olyan közöttük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel, gyümölcstermesztéssel foglalkozik és van olyan is, aki lovardát üzemeltet. A műsor ezúttal is határokon átívelő lesz, mert egy Szlovákiában élő gazda is lehetőséget kap arra, hogy párt találjon.

Az rtl.hu beszámolójából kiderül az is, hogy az idei bemutatkozó adás két érdekességet is tartogat, lesz ugyanis egy hölgy és férfi gazda, akik testvérek és egy gazdaságban dolgoznak, ám külön-külön szeretnének maguknak párt találni, sőt felbukkan majd egy tavalyi gazda is, aki folyamatosan próbálja telefonon elérni Nádai Anikót, hogy mi ennek az oka, az is kiderül az első adásból.

A bemutatkozások után április 14-től a https://rtl.hu/gazda oldalon várják majd azoknak a nőknek és férfiaknak a jelentkezését, akik úgy gondolják, méltó társai lennének a műsorból megismert gazdáknak.

A műsorvezető pedig idén is Nádai Anikó lesz, aki ismét hatalmas lelkesedéssel készül a műsorra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás