promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A buborékfenekű amazon ismét a világ legjobb focistái között
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világ kedvenc női focistája, a Promotions buborékfenekű csodája duplázott Angliában.

Állítólag végre túljutott szakításán Alisha Lehmann, és újra teljes mellbedobással tud küzdeni klubja, az Aston Villa és a svájci válogatott sikereiért. A 24 éves játékos már évek óta Angliában játszik, de rendre feltűnik a szigetországi bulvársajtóban is. A lapok figyelme nem véletlen, lévén az extrán izmos combokkal rendelkező hölgyemény a szexuális életét sem rejtette soha véka alá. Míg korábban leszbikusként, de minimum biszexuálisként definiálta magát, addig őszre már teljesen össze is melegedett egy férfival. 

Ráadásul nem is akárkivel, hanem az Aston Villa férficsapatának ászával, Douglas Luizzal jött össze. Azonban a páros a karácsonyi ünnepekre már szakított egymással, amit a pletykák szerint a legrosszabbul a brazil légiós élt meg. Ha hinni lehet a jól értesülteknek, Alisha a korábban megénekelt góltalansága ellenére is jó közérzetnek örvendett. A fiatal buborékfenekű focista inkább csak barátságos-, és kupameccseken tudott az ellenfelek kapuiba találni, az emlegetett átok óta. 

Most végre örömhírről számolhatunk be, ugyanis Lehmann kisasszony a Villa hétvégi bajnokiján a mezőny legjobbja volt. 5-0-ra sikerült elgázolniuk a tökutolsó Leicester Cityt, és hősnőnk két gólt, illetve egy gólpasszt hozott össze. Ezzel pedig szinte biztossá vált, hogy a csapat a szezon végén minimum a legjobb öt között fog zárni az FA Women's Super League tabelláján. Információnk nincs arról, hogy Alisha életében van-e valamilyen pozitív fordulat, amely rakétaként járulhat hozzá a formája javulásához. A találgatások szerint ismét szerelmes lehet a birminghami szélső, aki most éppen egy szemrevaló fiatal lánnyal jöhetett össze a közelmúltban. 

Lehmann korábban a Paris Saint-Germain női együttesének csatárával, a szintén svájci Ramona Bachmannal alkotott párt. Utóbbi már a lánykérést is megejtette legújabb szerelmével:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás