promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban történt megmagyarázhatatlan dolog a riporter szemével, a frászt hozta a nézőkre, akik azóta is csak azt találgatják, mi történhetett
Borítókép:  YouTube / Doctopie
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyesek megpróbáltak választ találni a jelenségre, ami nem kicsit ijesztő.

A legtöbben valószínűleg láttak már furcsa történéseket az élő közvetítésekben, nem ritka, hogy elmegy a hang, a kép, esetleg mindkettő. Az analóg adásokon nevelkedettek számára ez nem több, mint egy pillanatnyi kellemetlenség, amire egy percen belül már nem is emlékszünk.

Ez az eset azonban nem ezek közé tartozik, és aki látta, az valószínűleg egy életre megjegyezte, ahogy a műsorvezető szeme gyakorlatilag átváltozik, és valamiféle rémisztő dolog látszik a helyén pár másodpercig.

A CTV híradójában történt eset nem mostanában történt, azonban a jelenségről megnyugtató választ továbbra sem kaphatott az a több mint 600 ezer ember, aki megnézte a videót. A felvétel leírásában ugyanakkor azt írják, hogy „rengeteg magyarázat van”, a legtöbben pedig adáshibát emlegetnek a látottak kapcsán:

„Az adást tömörítik, hogy csak a képernyő azon területének adatait tárolják, amelyik folyamatosan változik. Hasonló időnként előfordul, ha antennán keresztül nézik a televíziót, hiszen ilyenkor a jel kissé romlik. A műsorvezető szemei a pislogás miatt nem frissültek megfelelően egy ideig”

– áll az egyik kommentben.

Természetesen a konteók kedvelői egyből gyíkembereket kezdtek vizionálni, csakúgy, mint Katy Perry esetében, akinek egy koncerten történt hasonlóan furcsa dolog, szintén a szemével. Az énekesnőnek látszólag az egyik szemhéja nem működött megfelelően, sokan a műszempillájára, illetve annak ragasztójára gyanakodtak, mások egészségügyi problémát láttak a háttérben, megint mások a szokásos gyíkember-teóriával jöttek.

Katy Perry a felzúdulást követően elárulta, hogy az egész csak egy ártatlan poén volt, a színpadon ugyanis egy elromlott babát utánzott. Később meg is mutatta a trükköt, ami valljuk be, meglehetősen látványosra sikerült élőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás