promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kinevették Billie Eilisht, szavai még a rajongóit is kiakasztotta, meglepő dolgon kezdett el keseregni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan nagyon sutának érzik a mondatait, jobban megnézve, van is benne valami.

Az amerikai énekesnő bár még csak 22 éves, százmilliók hallgatják a dalait és túlzás nélkül a fél világ ismeri a nevét. Billie Eilish már Bond-dalt is énekelhetett, kora ellenére pedig magvas véleményével is számtalanszor felkavarta már az állóvizet.

Nem is olyan rég a Rolling Stone magazinnak adott interjút, melynek apropója harmadik stúdióalbuma, a Hit Me Hard and Soft volt. Eilish a közelgő új dalok jelentéséről, szexualitásáról, és egy sor más dologról is szót ejtett. Volt egy mondat azonban, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, holott elsőre egészen ártatlan megállapításnak tűnt.

Eilish ugyanis azt mondta, hogy sosem tanult meg gépelni, mivel „nem ahhoz a generációhoz” tartozott, és ma már nagyon bánja, hogy nem sajátította el, hozzátéve, hogy a szülei sem tanították meg rá. A legtöbben azon akadtak ki, hogy az énekesnő szerint a Z-generációnak fogalma nincs arról, hogy hogyan kell kezelni a számítógép billentyűzetét.

A The Daily Beast újságírója – aki bár maga is nagy rajonó - igyekezett helyére tenni a dolgokat, hiszen csupán két évvel idősebb, mint Eilish:

„Az általános iskolában a többi osztály is tanult gépírást. Azt állítani, hogy mi nem voltunk részei annak a generációnak, egyszerűen nem állja meg a helyét. Most is a laptopomon gépelek”

– írta, hozzátéve, hogy szívesen megtanítja az énekesnőt gépelni.

„A legtöbben közülünk okostelefont kaptak, tehát ha számítógépen nem is tanultunk meg gépelni, az érintőképernyőkön memorizáltuk a billentyűzetet, és ezek nem sokban különböznek egymástól”

– fogalmazott.

Azt is megemlítette, hogy Eilish magántanuló volt, így szavainak csak az a része stimmelhet, hogy a szülei nem vették a fáradságot arra, hogy megtanítsák gépelni, ugyanis azon diákok tantervében is szerepel a gépírás, akiknek nem kellett bejárniuk az iskolába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás