promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin olyan arcpirító dolgot mondott, hogy azzal végképp mindenkit magára haragított
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az orosz elnök, Vlagyimir Putyin ismét felháborította az embereket mindössze pár mondattal.

Magyarországon is rengetegen várták, hogy mit mond Vlagyimir Putyin a nagy, maratoni beszédében Moszkvában. Az orosz-ukrán háború első évfordulója valóban fordulópontnak számít, senki se hitte volna, hogy idáig fog tartani, ráadásul úgy, hogy egyelőre még a horizonton sincs a gyors békekötés lehetősége, így sajnos nem igazán lehet tudni, hogy mikor ér véget ez a szörnyűség.

Ahogy azt előre sejteni lehetett, az orosz elnök beszédének túlnyomó része abból állt, hogy ismét biztosította a világot arról, hogy Oroszország a végsőkig is képes elmenni azért, hogy megmaradjon a nemzeti egysége, illetve megint kihasználta az alkalmat, hogy csúnyán beszóljon Európának és a Nyugatnak – de most lehet, hogy túl messzire ment, ugyanis elég durva dolgokat mondott.

Putyin megdöbbentő módon azt állította a beszédében, hogy Európa és az Egyesült Államok lerombolja a saját értékeit, elpusztítja a saját családjait, és úgy állítja be a perverziót és a pedofíliát, mintha az normális lenne – majd hozzátette az orosz elnök, hogy ezzel nincs is semmi gond, felnőtt emberekről van szó, joguk van úgy élni, ahogy akarnak, Oroszország nagyon toleráns ilyen szempontból.

Ezzel nemcsak azt mondta burkoltan Vlagyimir Putyin, hogy az USA és Európa szinte csak perverzekből áll, de azt is, hogy őt ez nem érdekli, csak hagyják Oroszországot békén.

Az még kérdéses, hogy ezt pontosan miért is kellett megemlítenie az orosz elnöknek, de az biztos, hogy komoly közfelháborodást keltett a szavaival, ennek pedig nem biztos, hogy jó vége lesz, hiszen így is nagyon feszült a helyzet, és ez csak olaj volt a tűzre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás