promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A tökéletes Tóth Andi hasonmásként emlegetett Mihályfi Luca teljesen levetkőzött, legintimebb testrészeit hasonlíthatjuk össze a két énekesnőnek
Borítókép:  Youtube - GoldRecordMusicHU
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mihályfi Balázs lánya, vagy Tóth Andi a szexibb?

Annak ellenére, hogy Magyarország mennyire kis ország, rengeteg tehetséges énekesnővel büszkélkedhetünk. Ezek egyike a gyönyörű, párductestű Mihályfi Luca, aki az elmúlt időszakban durva átalakuláson ment keresztül. A hihetetlen alakkal rendelkező énekesnő edzéssel és sok odafigyeléssel őrzi meg alakját, a kemény munka gyümölcsét pedig szívesen meg is mutatja nézőinek, követőinek, rajongóinak: a legtöbb klipjében finoman szólva is szexi, vad szereléseket hord, amik bár nagyon ízlésesek, ezek mellett merészek és nem sokat hagynak a képzeletnek sem.

Mihályfi Luca egészen fiatalkorától énekelt, aztán pedig az X-Faktorban tette próbára magát, ahol minden előadásával lenyűgözte a mentorokat. Végül a dobogó harmadik helyére állhatott fel, tehetsége egészen a döntőig juttatta és rengetegen háborodtak fel rajta, hogy nem ő nyerte a szériát. Végül azonban maradt a zenei pályán és aktívan alkot, dolgozik, igyekszik mindig valami újdonsággal megjelenni.

A zene és a színpad szeretete nem meglepő, hiszen ismert szülők gyermeke: édesanyja Tóth Adrienn operaénekes és Mihályfi Balázs, színész, akit a tévénézők már több kedvelt sorozatban is láthattak, többek között a Jóban Rosszban és a Keresztanyu című sorozatban.

Érdekes módon a szülők nem voltak tisztában lánya tehetségükkel, a stúdióban szembesültek vele, hogy kislányuk szobája mélyén történő gyakorlása több puszta hobbinál. A karantén alatt gitározni tanult, szintén egyedül, ám zeneiskolába is járt, ahol zongorázni tanult.

Sokan elég rosszmájúan Tóth Andi hasonmásának is nevezik és bár a hasonlóság letagadhatatlan, mind a két művésznő saját személyiséggel és felismerhető külső jegyekkel rendelkezik.

Ő itt Mihályfi Luca Zsófia, aki itt is kitett magáért, ami a szettet illeti:

Itt pedig Tóth Andi egy hasonló ruhában:

Szerintetek is nagy a hasonlóság?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás