promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindent szétszakító botrány Michael Jackson családjában, lehúznák a wc-n a zenész hagyatékát, nem csitulnak az indulatok Jacko körül
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Michael Jackson forog a sírjában, nem ezt érdemli a popkirály emléke.

Michael Jackson élete vegyesen volt tündérmese és tragédia: sohasem volt igazán kibékülve önmagával és bár zenei tehetsége vitathatatlan volt, személyét mindig is körüllengte a pedofília gyanúja, melyet végül egy elementáris erejú dokumentumfilmben is feldolgoztak, amelyről többen azt nyilatkozták: a megtekintése után lehetetlenség ugyanúgy nézni a pop királyára. Az biztos, hogy mentális gondokkal küzdött, sokak szerint sosem nőtt fel igazán és okozta a félreértéseket, ám a popkultúrában örökre megvetette a lábát, slágerei pedig többek puszta örökzöldeknél.

Ennek ellenére sokan jó embernek tartották és nem hitték el a róla szóló vádakat, sőt, három gyermeket is nevelt, akik egyöntetűen elutasították az apjukhoz köthető vádakat. A gyermekek béranyától vannak, így apjuk halála után nem volt édesanyjuk, nagymamájuk fogadta be őket, akivel egészen eddig kiváló viszonyt ápoltak.

Most azonban a családi békét és a szép emlékeket egy hosszúnak tűnő, ám elkerülhetetlen jogi csatározás fogja megzavarni: a nagymama ugyanis nem akarja eladni a zenei jogokat a Sonynak, akik felfoghatatlan összeget kínálnának ezért. Az unokák pedig megunták a győzködését és kicsit rosszmájúan azt is megjegyezték, hogy a 93 éves nagymamának már semmi szüksége erre az összegre, valamint azt sem értik, hogy ennyi idősen miért ragaszkodik még mindig ennyire a zenei jogokhoz. Korábban a gyerekek sem akartak kötélnek állni az eladással kapcsolatban, ám a Sony úgy tűnik, valahol fogást talált rajtuk és a végrehajtói csapat bevonásával elkerülhetetlen, hogy megtörténjen az üzlet. A nagymama pedig hajthatatlan azzal kapcsolatban, hogy ne fellebbezzen, ami nagy plusz költségeket verne az így is megtépázott famíliára.

A gyerekek azt is nehezményezik, hogy az idős, 93 éves nagymamájuk már nincs szellemileg a legfrissebb állapotban és az örökségből kimaradt rokonok különböző módszerekkel akarnak tőle pénzt kicsalni, amivel szintén unokájuk örökségét rövidíti meg. Ennek szeretnének véget vetni, akár a bíróság segítségével, a három gyermek közül pedig a kellemetlen szerepet Bigi vállalta magára. Abban azonban mindhárman egyetértenek, hogy nagymamájuknak nem kellene szűkölködnie: luxus életszínvonalát megtarthatná, ahogyan házától és annak személyzetétől sem fosztanák meg ők pusztán azt szeretnék megkapni, ami szerintük őket illeti és megakadályozni a vagyon további herdálását. A nagymama pedig vélhetően attól fél, hogy egy ekkora gigacég nem tudná kellő tisztelettel kezelni fia zenéit.

Kérdés, hogy valóban eljut-e a bíróságig az ügy, de az is kétséges, hogy a bíró hogyan és kinek a javára dönt majd a pereskedésben. Jacko gyermekei egyébként ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt, itt tekinthetsz meg róluk egy videót, ami megmutatja, hogy mekkorát nőttek a popsztár szeme fényei:

Forrás: Story magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás