promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Gólkirályság tehetséges színésznőjének keblei akár két focilabda, Lovas Rozi melltartóban tette közszemlére kerekded formáit
Borítókép:  Youtube - fixhdtv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szokatlanul pikáns kép az RTL sztárjáról, páratlanul szexi látvány a csemberi fociedző ebben a hiányos öltözetben.

Magyarországon a sorozatkészítés régi-régi hagyományokra tekint vissza. Kis országunkat valahogy rögtön elvarázsolta ez a műfaj és legyen szó a Szomszédok című sorozatról, vagy esetleg a Netflix egy a jövőben játszódó utópiájáról, vagy egy török, brazil, mexikói szappanoperáról, mindenki szereti a folytatásos izgalmak lehetőségét tartogató műsorokat.

Különösen kedves a magyar tévénézőknek a vígjátéksorozat műfaja: ebben általában eltúlzott, ügyetlenke karaktereket, lehetetlen helyzetekből fakadó komikumokat, bájos szerelmeket és furcsa konfliktusokat visznek a vászonra, ezzel pedig az ország nagy részét remekül elszórakoztatják.

Az egyik legnépszerűbb ilyen sorozat a Mi kis falunk, amely egy egészen szürreális alkotás abból a szempontból, hogy mintha minden színésznek amolyan jutalomjáték lenne a ráosztott szerep, fürdik a karakter jellemzőibe és persze minden színész alapképessége, hogy beleéli magát egy másik ember bőrébe, itt valóban nem látjuk, hogy a szereplők valamilyen karaktert testesítenek meg, könnyedén gondolhatnánk azt, hogy ilyenek a való életben is. Ennek a sorozatnak az egyik kiemelkedő, bájos szereplője Lovas Rozi, aki számára már egészen fiatalon világossá vált, hogy színészettel szeretne foglalkozni, ennek megfelelően ilyen irányba is tanult tovább és szerezte meg a diplomáját.

A most 37 éves színésznő egy másik nagy lehetőséget is kapott: a szintén nagyon sikeres Gólkirályság című sorozatban az egyik főszerepet kapta meg. Sportolói múltjának köszönhetően könnyedén belehelyezkedett a szerepbe, nem érezte idegennek a sport kifejezéseket, a pályán és az öltözőben is otthonosan mozog. A nézők imádják, a sorozat szerint a csapata kevésbé, de szépen lassan úgy tűnik, hogy megszerzi a férfiak uralta szakmában a kellő tekintélyt és még az is lehet, hogy beváltja a csapat nagy álmát.

Lovas Rozi kifejezette visszafogottan öltözködik, egyrészt mert nem ezzel szeretne magának figyelmet követelni, másrészt mert már édesanya és ez számára együtt jár valamiféle komolysággal, így igen külöleges ez a kép, amelyen bikiniben mutatta meg magát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás