promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hetek voltak csak hátra az esküvőig mielőtt szakított a magyar sztárpár, érthetetlen mi történt, szívszaggató vallomás Varga Miklós Joe-tól
Borítókép:  Youtube - Frizbi TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy ország találgatja, hogy mi történhetett, a szakítás előtt nemsokkal Varga Miklós még az esküvő részleteiről mesélt.

Úgy tűnik, hogy az Éjjel-Nappal Budapest sármos, izmos férfijának nincs szerencséje a szerelemben. Nem csak a sorozatban, de a való életben is nagyon nehéz meghódítani és megszelídíteni az elsőre marcona külsejű Varga Miklóst, ám ha egyszer elkötelezte magát, akkor onnantól tenyerén hordozza a szíve választottját. Eddig összesen két házassága ment tönkre, az utolsónál pedig még le sem zárult a válási procedúra, amikor megismerte azt a nőt, akivel biztos volt benne, hogy élete végéig társa lesz: Hrovatin Csengét. Kapcsolatukban annyira biztosak voltak, hogy még az RTL sztárpárokat felvonultató realityjének felkérését is elvállalták, így ismerhette meg a szerelmüket egy egész ország a Nyerő Páros című műsorban, ahol bár megosztó volt a szereplésük a nézők számára, valamint szereztek ellenségeket és barátokat is, mégis kellemes emlékekkel távoztak.

Varga Miklós "Joe" nem ábrándult ki a házasság intézményéből, ugyanis barátnőjének megkérte a kezét: ősszel határozták el, hogy nyári esküvőjük lesz és még azt is megbeszélték, hogy a könnyebb szervezhetőség és a szolgáltatók elérhetősége miatt egy hétköznapi napon szeretnék kimondani a boldogító igent. Kapcsolatukról mindig álomszerűen beszéltek, egymásról pedig tisztelettel és mély szeretettel, amely süt abból a posztból is, melyben Csenge bejelentette kettőjük szakítását.

Hetek voltak hátra az esküvőig, minden napjuk a szervezés örömével, tervezgetéssel telt, így egy ország áll értetlenül azelőtt, hogy mi történhetett. A hot! magazin legutóbbi számában még két oldalt szenteltek Varga Miklós esküvőjének, ahol a színész műsorvezető gyermeki lelkesedéssel mesélt a közelgő nagy napról, a visszaszámlálásról és arról, hogy egész életében egy olyan nőre vágyott, mint Csenge, azóta pedig véget ért a kapcsolatuk.

Mi sem mutatja jobban az izgalmukat, minthogy esküvői próbákat tartottak, hogy minden rendben menjen, erről egy videó is felkerült az internetre, melyet cikkünk végén megtekinthetsz,

Az interjúban kitért arra is, hogy előző kapcsolataiban is magát okolja a válásért, így könnyen meglehet, hogy itt is valami olyat tett, vagy mondott, ami arra sarkallta a szerelmeseket, hogy átgondolják a holtodiglant. Csengét imádta Joe családja és a férfi sem tudott volna olyan negatív tulajdonságot említeni, ami zavarta a lányban. A Nyerő páros alatt Csenge arról is beszélt, hogy volt már bántalmazó kapcsolatban, ezek sebeit pedig Joe segített begyógyítani, aki mindentől óvta és féltette a lányt, mindent együtt, közösen csináltak. Arról is hosszasan áradozott, hogy szerelmével mindenben egyetértenek és ez nem csak az esküvőre, hanem az élet minden területére igaz, hiába a 21 év korkülönbség, közelebb érzi magához a fiatal lányt, mint eddig bárkit.

A szakítás mindkét félnek rettenetesen fájhat, nem csoda, hogyha sokan a békülésben reménykednek. Erről Varga Miklós szűkszavúan így nyilatkozott a Blikknek:

„Nem kell heves vitákra gondolni, egyszerűen néhány nézeteltérés adódott az utóbbi időben köztünk, ezek megoldásán mind a ketten dolgozunk, egyénileg és közösen is. Ő maga arra törekszik, hogy megmentse a kapcsolatukat. MÉRHETETLEN SZERETET, RAGASZKODÁS ÉS SZERELEM VAN KÖZTÜNK, AMIT NEM SZERETNÉNK VESZNI HAGYNI, EZÉRT MEGTESZÜNK MINDENT, HOGY MIHAMARABB RENDEZNI TUDJUK A DOLGAINKAT. A magánéletünk védelme érdekében ennél többet nem szeretnék mondani” 

Ez alapján úgy tűnik, hogy még van visszaút és arra is van esély, hogy az eredetileg nyárra tervezett esküvő meg legyen tartva, úgy, ahogy arról mind a ketten álmodoztak.

Forrás: Hot! magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás