promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Besokalltak a nézők az RTL beképzelt hisztikirálynője miatt, vehemens vélemények özönlötték el Az álommeló felületeit
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL nézőinek elege van már Az álommeló hisztis versenyzőjéből.

Az álommeló egy üzleti reality, amiben Balogh Levente keresi az elnöki asszisztensét, de ugyan mennyire tud hiteles lenni egy ilyen műsor, amikor a finálé kapujában még mindig olyan emberek vannak versenyben, akik ránézésre sem alkalmasak arra, hogy a vízkirály jobbkezei legyenek. A nézők teljesen kiakadtak Az álommeló szerdai adása miatt, ugyanis van itt egy jelölt, akiről talán még maga sem tudja eldönteni, mi a keresztneve, hiszen egyszer Ráhelnek, egyszer pedig Rachelnek hívják, illetve írják ki.

Most már kijelenthetjük, hogy ő az évad legellenszenvesebb személye a nézők szemében, akiről nyilván Balogh Levente is tudja, hogy teljesen alkalmatlan a posztra, mégis bent kell tartani, mert gyakorlatilag ő az egyetlen, aki még vitát és botrányt tud vinni az egész műsorba. Márpedig egy reality-ben kötelezően kell lennie botránynak és összeszólalkozásnak, hisztinek és dührohamnak.

A másik ilyen jelölt Márió lehetne, de a nézők szerint neki semmi értelem nem tükröződik a szeméből, sőt olyan is volt, aki azt írta a kommentszekcióban, hogy olyan a tekintete, mint aki 0-24-ben be lenne tépve. Rachel viszont kiválóan tudja alakítani ezt a 'mindenki ellenem van, mindenki csak ki akar innen túrni' típusú karaktert, aki hasznosnak akarja mutatni magát, de valójában nem ért semmihez, nem tud önállóan gondolkodni, ha bedob egy ötletet, annak semmi értelme (lásd: értékesítsünk úgy, hogy szétszórunk az utcán konfettit), viszont ha valaki nemet mond neki, vagy felhívja a figyelmét arra, hogy mindaz, amit mond, az hülyeség, akkor bevágja a hisztit, nekiáll bőgni, és mint egy óvodás kisgyerek, háttal leül durcáskodni, és megvárja, amíg Balogh Levente egyik segítője odamegy hozzá kicsit pesztrálni, babusgatni, hátha megjön a korához való esze és hozzáállása.

A hisztikirálynő magánszáma már a termékbeszerzésen kezdődött, amikor jelenetet rendezett a kínai boltban:


A nézők nagyon kiakadtak Rachelre, vehemens vélemények özönlötték el a műsor felületeit; egyesek szerint ha Balogh Levente most visszanézi az adásokat, láthatja a nő valódi arcát, és akkor nem tartotta volna bent ilyen sokáig a versenyben. Egyes nézők szerint a vízkirály saját magát járatja le azzal, hogy egy ilyen jelöltnek folyamatosan újabb és újabb esélyeket ad, pedig egyáltalán nem érdemli meg.

„Ha Balogh Levente visszanézi a műsort, jobban látja Rachel igazi énjét. Gonosz egy némber az biztos...”

„Mi az, hogy eddig nem bízott récsölkében, de hirtelen esélyes lett? A főnök úr egyre jobban lejáratja magát, totál hiteltelen!”

Rachel a boltos balhé után besértődött a parton is, leült durcázni, amíg fel nem bukkant Levente segítője:


Mások szerint Rachel semmi máshoz nem ért, csak igazgatni tudja a haját, miközben csapattársa, Eszter mindent belead, hogy sikerre vigyék a mikrovállalkozásukat Spanyolországban

„Minden feladatban valakinek a hátán úszta meg a kiesést Rachel! Egy borzasztó természetű, hisztis, beképzelt nő és erre a viselkedésre számíthat Levente, ha ez a csaj nyerné meg. Teljességgel alkalmatlan a feladatra, önállótlan és tudása sincs hozzá! Egyet jól tud, igazgatni a 10 szál haját. A hisztije után úgy zavartam volna haza, hogy egyből a szállodába ment volna pakolni. Minden elismerésem Eszteré, hogy megőrizte a nyugalmát!”

„Rachelt már rég haza kellett volna küldeni, ő mondja Eszternek hogy nincs motivációja, ki ült le a stégre és nem csinált semmit! Eszter vitte az egész 2 napot a hátán! Rachel egyszerű mint a faék mellette áskálódó buta nő”

„Ez a Rachel nevű entitás egyszerűen elviselhetetlen. Borzaloooooom! Hogy lehet valaki ennyire ostoba, hisztis, fennhéjázóan ellenszenves ?????? Mi a frászt keres itt? Azonnal ki kell rúgni, ő az, aki rögtön feladja és pityeregve-bőgve várja, hogy valaki megvigasztalja, visszaédesgesse, visszarugdossa a helyére, hogy "most meló van, nem önsajnálat, te ökör!" Na, emiatt a nő-kezdemény miatt nem nézem a továbbiakat. Hajrá Eszter!”

Az adás végén Balogh Levente alaposan megszidta a jelölteket a viselkedésük miatt, és közölte velük, hogy másnap nem kell menniük dolgozni, de nem azért, mert kiestek a versenyből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás