promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem közösült senkivel és ezzel lett milliomos: cölibátusa után ömlöttek rá a forintok
Borítókép:  Youtube - KayCapitals
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Előtte két kanállal habzsolta az életet, majd jött a megvonás és a luxus.

Egészen hihetetlen életúttal rendelkezik az az ausztrál férfi, aki függősége elhagyása után talált rá az élete értelmére, ezzel együtt pedig a milliókra. Ha valaki a függőséget említi, akkor mindenkinek egyből a drog, vagy az alkohol jut eszébe, pedig van még jónéhány ugyanennyire pusztító hobbi, ezek egyike a szexfüggőség. Ebben szenvedett Somesh Kay, az az ausztrál állampolgár, aki kivételes anyagi helyzetben volt, ám futó kalandjai és a prostituáltakkal folytatott üzelmei majdnem a csőd szélére sodorták.

Bár volt akkoriban párkapcsolata, képtelen volt hű maradni a társához és a pénze mellett ez a szerelem is elúszott. Ekkor döntött a szükségszerű változás mellett és másfél év cölibátust tűzött ki magának célként. Ez egészen jól is haladt, egy évig bírta az önmegtartóztatást, azonban nem a semmire adta fel a nemes elveket: rátalált az igazi, akit feleségül is vett.

A tilalom ideje alatt vált igazi milliomossá: összesen 511 millió forintot keresett meg, ezzel pedig biztosította magának és a jövendőbelijének az anyagi biztonságot.

A siker azonban csúnya és fájó élményből fakadt: korábbi menyasszonya elhagyta egy gazdagabb férfiért és vele kezdett új életet, így Somesh egy igazi kudarcként élte meg ezt az időszakot és mindenképpen bizonyítani akarta, hogy ér annyit, mint az a másik férfi.

Somesh valóban mélyről indult: csak a nők érdekelték és minimum napi ötször szerette volna kielégíteni az étvágyát, ez pedig annyi időt és energiát vett el tőle, ami miatt semmi másra nem tudott koncentrálni. Arról nem beszélve, hogy ezt a mennyiséget nem kapta meg a párkapcsolatában, így örömlányokhoz fordult, ami miatt komoly anyagi nehézségekbe is keveredett.

Már egészen fiatalkorában felfedezte magának a testiséget, már az iskolában is óvszert árult, így nem meglepő, hogy felnőttként ennyire alámerült a testiség örömeibe.

Szerencsére a férfi kijött ebből az időszakból és már másokat is arra oktat, hogy hogyan legyenek sikeresek, felesége, Holly mellett pedig egyáltalán nincs igénye a más nők nyújtotta örömökre.

siker-milliomos-menyasszony-elhagyta-gadagabb-ferfiert

Forrás: Blikk magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás