promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hirtelen betoppant a pesti kávézóba Antonio Banderas, és kérette a tulajdonosnőt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Antonio Banderas egyszer csak benyitott a híres pesti kávézóba, hogy beszéljen a tulajdonossal.

A világsztárok imádják Budapestet és Magyarországot. Christopher Walken például csak azért vállalta el a Dűnében a császár szerepét, mert ezzel megadatott neki, hogy végre ellátogasson Budapestre. Jason Statham pedig egész egyszerűen áradozott a magyar fővárosról, miután nálunk forgatta A kém-et Melissa McCarthy-val és Jude Law-val. Sőt, az akciósztár még azt is elmondta, milyen szuvenírt vitt el tőlünk, és milyennek látta a pesti embereket.

Hasonlóan jól érezte magát nálunk a Zorro sztárja, Antonio Banderas is, mikor Magyarországon forgatta néhány éve a National Geographic-féle Géniusz második évadját, amiben a 20. század egyik legismertebb és legjelentősebb művésze, Pablo Picasso bőrébe bújva láthattuk.

Amíg itt tartózkodott, Antonio Banderas bejárta Budapest utcáit, és még a Bazilikánál lévő karácsonyi vásárban is járt, amiről egy videót is posztolt. De az volt az igazi szenzáció, amikor hirtelen betoppant a főváros egyik leghíresebb kávézójába, hogy beszéljen a tulajdonosnővel.

Care to join me in Budapest? Saludos desde #Budapest. ¿Os venís?

Posted by Antonio Banderas on Monday, December 4, 2017


Történt ugyanis, hogy a Picasso-sorozat egyik jelenetét az 5. kerületi Képíró utcában vették fel, ahol régóta csak a bringások és a gyalogosok közlekednek. A produkció néhány szereplője az itt található, bringás kávézó néven elhíresült Dynamo Bike & Bake-ben öltözött és pihent - erről magának Banderas-nak nem volt tudomása, hiszen ő a saját lakókocsijában relaxált, mikor éppen nem volt kamera előtt.

A bringás kávézó tulajdonosa, Bea megkínálta brownie-val a stábot, akik nála öltözködtek és pihentek. A süteményből valaki átvitt egy darabot Banderas-nak is, akinek annyira ízlett az édesség, hogy utána át is ment a sütizőbe, hogy beszéljen a tuljadonossal.

Odament Beához, megköszönte neki a sütit, és azt mondta neki, hogy szerinte ez a világ legjobb brownie-ja.

Így aztán Antonio Banderas különleges gasztronómiai élményt is szerzett Magyarországon, míg a bringás kávézó tulajdonosának életre szóló emléket szerzett azzal, hogy megdicsérte a süteményét.

(forrás: We love Budapest)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás